Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kristina 999999

Mam 4 nieślubnych dzieci - każde ma innego ojca

Polecane posty

Pierwszy syn - ojciec płaci 3000 zł miesięcznie , by jego rodzina o niczym się nie do wiedziała ale nie utrzymuje z dzieckiem kontaktów . Drugie dziecko to córka , której ojciec również nie uznał , ale też daje dużą pensje prawie 2500 Trzecie dziecko , również córka na nią dostaje od swojego byłego również prawie 2500 zł miesięcznie , ojciec kontaktuje się z dzieckiem A czwarte dziecko syn dostaje najwięcej bo ponad 5000 zł co miesiąc , a jego tatuś jest bardzo dobrym tatą dla niego Sama natomiast nie pracuje i nie mam takiego zamiaru , dzięki temu moge utrzymac siebie , dzieci , swój dom oraz rodziców . Czy fajne sobie z gotowałam życie . Rodzice przestali mi to wypominac dopiero wtedy jak zobaczyli jak duże są miesięczne alimenty , które sama ustaliłam z ich ojcami .

Gość myszzzzzzzzz
prowo ;)

Gość afraaa
Myslę,ze ten temat to prowokacja.Ale tak serio to sa kobiety ktore"co chłop,to dziecko"

Po prostu zazdrosc przez was przemawia , że musicie idź do pracy , a ja moge spokojnie siedziec w domu . Każdy z ojców , płaci na dziecko pieniądze ( co mi się w tym podoba najbardziej ) . W domu też rodzice wszystko za mnie robią , mimo że mam już 32 lata . Ja spokojnie moge spac do pierwszej , drugiej popołudniu .

Gość myszzzzzzzzz
no to dzis ranny ptaszek z Ciebie ;)

11:52 [zgłoś do usunięcia] myszzzzzzzzz no to dzis ranny ptaszek z Ciebie W końcu musiałam idź do kościoła ze swoją rodziną , teraz czekam aż moja mama u gotuje obiad

Gość To wszystko ściema

Gość aziii
Co zrobisz jak dzieci będą pełnoletnie i nie będą tatusiowie płacili.A emerytura na stare lata??

11:56 [zgłoś do usunięcia] Jimena TY K U R W O 11:57 [zgłoś do usunięcia] To wszystko ściema Jimeno , sama zachowujesz się jak kurwa bo pewnie nią jesteś , ale to co ja tutaj pisze to wszystko prawda . Widze że wam żal dupe z tego powodu ściska , ale mam jedno pytanie : dla czego nie którzy ludzie tego nie akceptują i dyskryminują mnie . W końcu nie pracuje , ojcowie dają mi pieniądze na moje dzieci a moi rodzice też wszystko za mnie robią , co im to przeszkadza ?

Gość afraaa
Cha,cha:-) ale masz fantazje Kristina. Faceci nie sa tacy naiwni i nie dają sie tak szybko wmanipulowac w tak duze alimenty.Reszty Twojego postu nie komentuję,bo to dziecinada.:-) Zejdz na ziemie kochaniutka :-)

11:58 [zgłoś do usunięcia] aziii Co zrobisz jak dzieci będą pełnoletnie i nie będą tatusiowie płacili.A emerytura na stare lata?? Ci ojcowie płacą i mają na to pieniądze , jeden z nich jest prokuratorem , drugi ma własny biznes , trzeci jest stomatologiem z własnym gabinetem a ostatni sędzią , więc o to moge byc spokojna . 12:00 [zgłoś do usunięcia] pola 666 Znam taką kobietę co ma pięcioro dzieci,ojcowie tych dzieci płacą jej alimenty do ręki(czyli nieoficjalnie) a ona jako samotna matka dostaje pieniądze na te dzieci z opieki,oprócz tego dzieci mają opłacone przez opiekę obiady w szkole a młodsze bezpłatne przedszkole.Ich mama natomiast ma fundusze na alkohol,kolejnego kandydata na ojca szóstego dziecko,bo to jej sposób na życie i pieniądze.I po co w tym kraju pracować??? Ja też dostaje pieniądze do ręki , a już kolejny facet jest mi do szczęścia nie potrzebny . 12:02 [zgłoś do usunięcia] afraaa Cha,cha ale masz fantazje Kristina. Faceci nie sa tacy naiwni i nie dają sie tak szybko wmanipulowac w tak duze alimenty.Reszty Twojego postu nie komentuję,bo to dziecinada. Zejdz na ziemie kochaniutka A może chcesz się o tym sama przekonac ? To serdecznie ciebie któregoś dnia zapraszam do siebie .

Gość afraaa
pola 666 cos mi sie tutaj wydaje nie tak.Przeciez aby dostac kase z funduszu alimentacyjnego trzeba jaies tam dokumenty pokazywac,ze ojciec dziecka uchyla sie od płacenia alimentow i wtedy jest sciągany przez komornika.

Gość afraaa
Kristina :-) nawet jezeli byłaby to prawda,to nie miałabnys sie czym szczycic,bo po 1-kobieta ktora rodzi dziecko kolejnemu facetowi z ktorym jest jest niespełna rozumu,a jezli rodzi,bo wyczuwa w tym kase,to nie jest matka tylko scierką zarabiająca na płodzeniu dzieci.Po 2-kobieta w tym wieku co Ty wyręczająca sie rodzicami(nie służaca)tylko rodzicami to szmata nie corka.

Gość orson
Ciekawe z kim ona spała i te dzieci robiła. Faceci zarabiają po 6-10 tyś miesięcznie sądząc po alimentach.

12:07 [zgłoś do usunięcia] afraaa pola 666 cos mi sie tutaj wydaje nie tak.Przeciez aby dostac kase z funduszu alimentacyjnego trzeba jaies tam dokumenty pokazywac,ze ojciec dziecka uchyla sie od płacenia alimentow i wtedy jest sciągany przez komornika. Ja dla społeczeństwa jestem samotną matką i każde moje dziecko ma wpisane w rubryce ojciec NN , samotne matki też są mimo wszystko ulgowo traktowane przez społeczeństwo i dostają prawie 200 zł na jedno dziecko . A każdy niestety każdy z tych tatusiów moich dzieci ma rodziny , więc mam ich w garści i pieniądze mam zawsze na czas .

Gość Walek Gibała
jesteś zawodowy kur123wiszonek

Gość afraaa
Kristina99:-) mogłąs juz pisac w taki sposob jak poprzednio,bo ostani wpis przez Ciebie jest bardzo,a to bardzo naiwny:-)

Gość Ani córka ani matka
a żoną to już nigdy nie będziesz .

12:13 [zgłoś do usunięcia] Walek Gibała jesteś zawodowy kur123wiszonek Od razu mówie że kurwiczonkiem nie jestem tylko kobietą , która umiała sobie całkiem świetnie radzi 12:14 [zgłoś do usunięcia] afraaa Kristina99 mogłąs juz pisac w taki sposob jak poprzednio,bo ostani wpis przez Ciebie jest bardzo,a to bardzo naiwny To serdecznie zapraszam ciebie do siebie , mam ci podac miejscowosc , te 170 zł to rodzinne które dostaje na jedno dziecko 12:15 [zgłoś do usunięcia] Ani córka ani matka a żoną to już nigdy nie będziesz . i bardzo dobrze , ale uważam że jestem dobrą mamą i córką

Gość Brak mi słów

Gość WalekGibała
jesteś worek na sperme i gitara

Gość Brak mi słów
Co to za kurwa ? Co to za szmata ? Co to za dziwka ? Co to za zdzira ?

Gość afraaa
Kristina,juz tak na serio.Powtorze. "nawet jezeli byłaby to prawda,to nie miałabnys sie czym szczycic,bo po 1-kobieta ktora rodzi dziecko kolejnemu facetowi z ktorym jest jest niespełna rozumu,a jezli rodzi,bo wyczuwa w tym kase,to nie jest matka tylko scierką zarabiająca na płodzeniu dzieci.Po 2-kobieta w tym wieku co Ty wyręczająca sie rodzicami(nie służaca)tylko rodzicami to szmata nie corka." Z czego sie cieszysz?

łapałaś bogatych facetów na dziecko. nie jesteś kurwiszonkiem. jesteś mega kurwą :D no ale skoro masa kasy to dla ciebie szczyt szczęścia to gratuluję :D

12:20 [zgłoś do usunięcia] WalekGibała jesteś worek na sperme i gitara 12:20 [zgłoś do usunięcia] Brak mi słów Co to za k**wa ? Co to za szmata ? Co to za dzi**a ? Co to za zdzira ? 12:20 [zgłoś do usunięcia] afraaa Kristina,juz tak na serio.Powtorze. \"nawet jezeli byłaby to prawda,to nie miałabnys sie czym szczycic,bo po 1-kobieta ktora rodzi dziecko kolejnemu facetowi z ktorym jest jest niespełna rozumu,a jezli rodzi,bo wyczuwa w tym kase,to nie jest matka tylko scierką zarabiająca na płodzeniu dzieci.Po 2-kobieta w tym wieku co Ty wyręczająca sie rodzicami(nie służaca)tylko rodzicami to szmata nie corka.\" Z czego sie cieszysz? Od razu mówie że nie jest ani kurwą , ani zdzirą , ani dziwką , ani szmatą . Nie wiem co was tak dziwi ? Nie którym koleżanką podoba się to jak ja żyje . Zazdroszczą mi szczególnie pieniędzy i tego że nie musze nic w domu robic ( od dzieciństwa tak było ) , widze że przez was zazdrosc przemawia .

Gość i cudów
wczoraj był film "Psy II" i tam C. Pazura do swojej żony powiedział Wy nie jesteście .... wy jestescie poprostu bezdenniie gooopie

Gość afraaa
A poza tym ktory facet (do tego bogaty) płaciłby alimenty bez ustalenia ojcostwa,bez nakazu sadowego :-)

faktycznie, bo koleżanki mi zazdroszczą :D naprawdę, gratulujemy inteligencji i koleżanek :D no cóż. kwestia wychowania. rodzice mają to co wychowali. worek na spermę z dużą ilością kasy :D jak to mówią: szczęście? kwestia podejścia :D