Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kristina 999999

Mam 4 nieślubnych dzieci - każde ma innego ojca

Polecane posty

Gość afraaa
Kristina :-) masz dobry bajer.

hmmm czyli po prostu się puściłaś i teraz jesteś z tego dumna, że zafundowałaś dzieciom brak stabilizacji...za pieniądze. Gratuluję... i życzę kolejnej czwórki...

Gość dfghadfh
sorry kristina ale ty nie umiesz sobie świetnie radzić w zyciu tylko jesteś zwykłą nieudacznicą życiowa.. kobieta któa umie sobie radzić to ta która ma kochajaca sie rodzine,dzieci,własny bizneś ,i hoobby które sprawia jej przyjemność. aha i zapytaj sie moze dzieci jak na nie w szkole mówia...hahahahhaahhahahahhhahahahahahha

Gość i cudów
"Od razu mówie że nie jest ani k**wą , ani zdzirą , ani dziwką , ani szmatą . Nie wiem co was tak dziwi ? Nie którym koleżanką podoba się to jak ja żyje . Zazdroszczą mi szczególnie pieniędzy i tego że nie musze nic w domu robic ( od dzieciństwa tak było ) , widze że przez was zazdrosc przemawia ." ... bezdennie goopie :( Wy jestescie poprostu bezdennie gooopie

Gość *Ilona*zz
niby fajnie sie uzadzilas(gdyby to nie byla prowokacja) tylko zastanawiam sie nad jednym - skad biedziesz mila pieniadze na stare lata gdy dzieci juz dorosna,skad bedziesz miec jaks emeryture? teraz wydajesz na dzieci dom i rodzicow

fajnie, że są jeszcze tematy które wywołują u ludzi tyleeee emocji :D okazuje się, że tematy na prowokację jeszcze się nie wyczerpaaaaaaaały :classic_cool: :D

Gość afraaa
Kristina :-) nie przemawia prze ze mnie zazrosc,bo mam tylko jedno dziecko i to ze swoim mezem.Ja takz enie pracuję i nie mam zbyt duzych obowiązkow domowych. A co do Ciebie,nie mowie,ze jestes kurwa,Ty po prostu zarabiasz rodzac dzieci.Zamiast hodowli jakikichs rasowych psow zaprogramowałas sie na płodzenie dzieci .Ale ogolnie nie wierze wto co piszesz,bo to naprawde bezsensowne,bo nawet jak goscie z ktorymi masz te niby dzieci sa w zwiazkach,to zaden normlany facet bez zmruzenia oka nie wypłacałby kobiecie alimenty w takich kwotach nie ustaliwszy ojcostwa,nakazu sadowego do zapłacenia alimentow

współczuję tylko Twoim dzieciom, bo przede wszystkim nauczysz je, że pieniądz jest najważniejszy i tylko to się liczy. Nie nauczysz ich prawdziwych więzi emocjonalnych, nie dasz im ciepła domowego itd..Kiedyś zobaczysz, zresztą będziesz płacić za ich terapię....zbieraj kasę :) zobaczysz

Każdy z ojców płaci alimenty , bo dobrze zarabiają .A na stare lata to moje dzieci bedą mnie utrzymywac , bedą mi pomagac , przecież powinny mi podac herbate na stare lata . Z resztą one też już mają swoje obowiązki w domu , sama je tego ucze . Teraz mam rodziców , ale wiem że kiedyś ich przecież zabraknie , wtedy zostaną mi tylko one .

Gość to nie możliwe

uważaj, żeby cię dzieci w dupę kiedyś nie kopnęły. takie też się zdarzają :o powinny,ale nie muszą przecież starymi rodzicami się zajmować :o :o :o :o

Kristina żebyś się nie zdziwiła.... One wcale nie muszą tego robić... Mogą Cię oddać do domu starców...hehe przecież będą płacić co nie? Poza tym znam już kilka osób, z własnej praktyki zawodowej, którym mamusie zafundowały różnych tatusiów... więcej takowych to będę miała więcej pacjentów i więcej kasy.... Współczuję im i Tobie... że nie widzisz..

ależ praca jest przyjemna! można się rozwijać intelektualnie. ; ) siedząc w domu z dzieckiem dostałabym chyba kręćka!

12:41 [zgłoś do usunięcia] robaczek41 uważaj, żeby cię dzieci w d**ę kiedyś nie kopnęły. takie też się zdarzają powinny,ale nie muszą przecież starymi rodzicami się zajmować Zajmą się , przecież mają przykład tego że ja mieszkam ze swoimi rodzicami . Oczywiście nie pomagam im , bo robią to moje dzieci , gdy trzeba np. cos ważnego zrobic : pójdź na zakupy , nakryc do stołu , pościelac łóżka czy tego typu rzeczy . Więc mają przykład że starszym osobą należy się pomoc .

Gość afraaa
No pewnie,ze to niemożliwe,bo alimenty to nie 5 złotowy datekk na tacę.Zaden normalny facet,do tego majetny nie będzie płacił alimenty bez nakazu śdowego,bez jakichkoliwek dowodow wpłaty.Przeciez jezeli alimenty sa płacone"do reki" to w późniejszym czasie taka kobieta moze to wykorzystac i podac faceta do sadu,ze on nie płacił w ogole alimentow.A tego facet płacący alimenty chce sie ustrzec.Po 2 nasaze panswto mimo swojej naiwnosci nie jest az tak naiwne aby płacic alimenty matce nie kazac jej szukac ojca dziecka i od niego domagac sie płacenia alimentow.

Gość afraaa
Kristina :-) ten ostani wpis całkowicie mnie rozbawił :-) Z minuty na minute poprawias zmi humor

Po pierwsze to nie są alimenty tylko rodzinne . Po drugie Heladio nie ja się swoimi dziecmi zajmuje tylko moi rodzice , zazwyczaj często wtedy bywam u kosmetyczki albo fryzjera .

Kristina... weź słownik...bo z ortografią jesteś tak samo na bakier jak z prawidłowymi relacjami w rodzinie. OSOBOM a nie starszym osobą...

Gość afraaa
Kristina :-) dalej moja kochana,pisz to swoją opowiastke:-) Za chwile nie będe potrzebowała tabl.na bol brzucha,bo zaczynam sie rozluźniac po Twoich postach:-)

No właśnie widać...dlatego współczuję Twoim dzieciom. Prymitywna, niewykształcona matka, z problemami emocjonalnymi na gruncie rodzinnym... Brak stabilizacji Brak prawidłowego obrazu rodziny Brak czułości ze strony matki i jej problemy z własnymi rodzicami (bo tak to wygląda z boku). Miałaś nieprawidłowe relacje z ojcem skoro własnym dzieciom zafundowałaś taki sajgon? Problemy z własną akceptacją pokrywane butą i przede wszystkim emocjonalnymi problemami. WSPÓŁCZUJĘ< WSPÓŁCZUJĘ

Gość afraaa
Anka-Malowanka,przeciez ten temat zaożony przez Kristin to zwykła prowokacja:-)

Gość i co masz
z zycia???zyjesz tylko kasa??

Gość ja tu rządze
długo jadłas ten obiad :P

Gość boa czyli
lol. fajna prowokacja. dlaczego proowkacja? bo po 1: sumy z alimentów są spore, nawet bogaci ludzie nie dali by sie tak wytrzaskac z kasy 2. sory, ale Ci "panowie" musieli by byc tak głupi, ze az brak słow. 3 sędzia??, prokurator?? haha, sory, ale oni najlepiej wiedzą jak ominąc prawo i nie dac się zrobic w bambusa :D 4. nawet gdyby to była prawda, to nie masz sie krysiu co tak cieszyc- alimenty płaci sie do 18 ew ukonczenia studiów dzieci, co dalej, ?? 5. zeznanie w dokumentach do funduszu alimentacyjnego ze ojciec nn, wyklucza duze sumy alimentów ( płaci panstwo) a skad co miesiac takie kwoty na twoim koncie/ koncie dzieci ?? urzad skarbowy sie nie zainteresował jeszcze ? to na pewno sie zainteresuje, no bo nie pracujesz, a pieniadze płyną = nieudokumentowane zródło dochodu.... uuuuu radziłabym uwazac :D

Gość Akdfjkjdnhg
Wiem że to prowokacja i w dodatku marna ale tak sobie myślę że dzieci będą na pewno kiedyś dumne z metryk w których jest wpis OJCIEC NIEZNANY :))