Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozejszyns

Czy facet w średnim wieku ucieszyłby się z wizytownika metalowego z grawerem?

Polecane posty

Gość propozejszyns

On pracuje w biurze, nieźle zarabia i właściwie wszystko ma. Nie mam kasy, na nic większego mnie nie stać, a chce, żeby cos mu o mnie przypominało.

Gość Walek Gibała
gipsowy model twej vaginy

Gość julek ma rację
a ozp ? klasyczne i sprawdzone i darmowe :D

Gość propozejszyns
On musi mieć wizytówki, ma ważne stanowisko. :P

Gość propozejszyns
Ozp nie będę umiała ładnie zapakować 😭

Gość julek ma rację
zapakuj mu talon na 3 ozp :D w ładne pudełeczo wóz karteczkę z napisem talon na 3 ozp i podaj swój nr telefonu :)

Gość symuzja
_____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

Gość propozejszyns
Chetnie bym wykorzystała ten pomysł :) ale nie jesteśmy jeszcze na tym etapie znajomości.

Gość bsdjkcb
co to jest ozp

Gość propozejszyns
Symuzja, śliczne, dzięki :)

Gość julek ma rację
OZP jest to termin tylko dla wtajemniczonych :) jak to taka "raczkująca miłość" to kup mu książkę albo coś małego co mu przypomi o tobie nie koniecznie odlew Vaginy :D

Gość propozejszyns
OK. Odlew vaginy przygotuję na przyszłą gwiazdkę razem z talonem, jeśli znajomość przetrwa. :D

Gość propozejszyns
Blacksafir - OZP to forumowy skrót na "obciąg z połykiem". Masz w stopce datę z Nazwiskiem dr Jarlińskiego z W-wia? Mogłybyśmy o tym pogadać?

Gość julek ma rację
Ja Ci mogę pokazać chcesz :) nie bądź taka Ciekawa . Droga autorko z prezentami to jak z miłością trzeba trafić , np co ja mógłbym Pani kupić zwłaszcza żeby nie było oklepane tj oryginalne ? Facetowi mozna kupić spinkę np do krawatu albo do mankietów ale może mu się nie spoodać lub też może ich zwyczajnie nie nosić :D

Gość propozejszyns
*Blacksaphir83 - przepraszam za pomyłkę w nicku.

acha haha no tomojego faceta taki prezent by nie ucieszyl:) ma to na codzien hahaha(zart) tak,to dr jarlinski z wrocka:) napisz na meila to podam ci tam numer gg:)

Gość propozejszyns
julek ma rację - ja bym np. chciała dostać faceta na gwiaazdkę. Albo książkę R. McLiama Wilsona.

Gość propozejszyns
już wysyłam maila

Gość julek ma rację
faceta ? mało to menelików pod sklepami ? :classic_cool: i on się ucieszy i Ty. trzeba mieć jakieś wymagania :) a tak odnośnie prezentów to kupiłbym Ci perfumy i by się nie spodobały i co ? taki prezent zupełnie nie trafiony :O

Gość propozejszyns
Uwielbiam perfumy i ryzyko, że jakies by mi sie nie podobały jest dosłownie minimalne. Kkropię się różnymi. ;) BlackSaphir83 - wysłałam i ten mail wrócił do mnie z powrotem 😭 Spróbuj Ty do mnie, jeśli możesz, OK? kalysto07@o2.pl

Gość propozejszyns
Wysłąłąm drugi raz, może teraz dojdzie.