Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kala90

chyba nie ciąża?

Polecane posty

Gość Kala90

pare dni temu podczas stosunku bardzo zabolał mnie jajnik, (byłam na 100% pewna ze to jajnik), przy stosunku bolal i normalnie go 'czuje' do dzisiaj czasami gdzies tam zakłuje czy cos. Myślac ze to jakies zapalenie udałam sie do ginekologa, który jednak stwierdzil ze jajniki nie sa powiekszone i w ogole wsz. ok. kazał mi zrobic badanie moczu i powiedzial ze to moze byc cos od tego. Jednak bardzo czesto mam problemy z pecherzem, czeste zapalenia i wiem mniej wiecej jakie sa tego objawy, a teraz nie mam zadnych problemow z zalatwianiem sie. Od dwóch dni zaczelam odczuwac mdlosci, kreci mi sie w glowie dosyc czesto i to doslownie przez chwile potem wsz. jest ok i za chwile znowu:( wczoraj bolalo mnie podbrzusze troche. Ciaze wykluczam bo stosuje harmonet jednak caly czas nie moge zapomniec historii kolezanki ktora przy jakims badaniu usg dowiedziala sie ze wlasnie ma owulacji co ja bardzo zdziwilo bo bierze tabletki... staram sie na to trzezwo patrzec bo wiem ze przeciez objawy nie wystepuja dzien po zaplodnieniu. Proszę was o wasze zdanie na ten temat?

Gość majuchna24
jak sie bierze tabletki to nie mozna zajść w ciaze

Gość patrisja2234
ja tam słyszałam że można...

Gość marsi34
a mnie to dziwi ze lekarz daje skierownie na badanie moczu zamiast zrobić USG

Gość anik...
Oczywiscie ze mozna zajsc w ciąze biorąc regularnie tabletki!! Zadna metoda anty nie daje 100% zabezpieczenia. Znam kilka przypadków gdzie kobiety zaszły w ciaze stosując tabletki i twierdziły ze nie brały zadnych innych lekarstw ani nie zapomniały o zadnej tabletceitd a mimo to zaszły

Gość Kala90
nie pociesza mnie to:) kurcze naprawde kiepsko sie czuje jakas taka zmeczona senna i te ciagle zawroty glowy plus te bole w jajnikach, szukam na necie co by to moglo byc jak nie jajniki ale raczej przy tych wszystkich zapaleniach np jelit bol jest ciagly i bardzo ostry a ja je tylko 'odczuwam' plus lekkie bole ktore szybko mijaja.... bolą mnie tez piersi a do miesiaczki zostalo jeszcze pol opakowania tabletek, kurcze nie wiem co jest nie tak

Gość moze ciaza poza maciczna
haha

Gość do wyzej
ale smieszne

Gość asik324
trzeba czekac do miesiączki, ale ja uwazam ze jak ginekolog powiedzial ze jest ok to raczej ciazy nie ma

Gość kolorowa001
Powiem Ci tak zrób test , to juz bedzie wieksza pewnosc yego czy jestes czy nie , ja robiłąm i jeden wyszedł mi negatywny jeden pozytywny wiec tez w 100% im nie wierze. Moze to za wczesnie zebi ginekolog cos widzial, idz za pare dni jeszcze raz. A moze poprostu to nie ciaza tylko cos zwiazane z jajnikami. Nie martw sie bedzie dobrze.:)