Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewypał

seks jest do kitu

Polecane posty

Gość niewypał

Wiem, że to nie to forum, ale na erotycznym nikt sensownie nie napisze :o Z moim facetem uprawiam seks od niedawna i jest... fatalnie :/ On to tak robi, że ja w ogóle nie jestem w stanie dojść. Bo żeby za szybko nie dojść, on potrzebuje przerywać na chwilę, ja się dekoncenturje i nic z tego. W pozycji na jexdzca niby to ja powinnam sterować jak chce, ale wtedy mówi "chwila, bo muszę poprawić prezerwatywe", i już po ptokach. Ja tak nie mogę, bo potrzebuję bez przerwy :/// I tak to wygląa u nas.... rozmowa nic nie da, bo albo się zamknie w sobie, albo przestanie przerywać i wtedy dojdzie w 3 minuty :/

Gość niewypał
Nikt nic nie powie?

Gość hitman
Zgadzam sie seks jest do dupy.... Na szczescie da sie zyc bez tego :) Bogu dzieki :)

Gość nosolak
musisz porozmawiac z nim i powiedziec mu o tym wszystkim. jak jest spoko to zrozumie jesli nie to znaczy ze czas na zmiany (...)... bo życie bez sex-u jest fatalne!!!!!! bez udanego seksu!!! pozdrawiam

Gość hitman
A tam gadanie, bez seksu tez sie da życ i nie opowiadajcie mi tu farmazonów. Co prawda jest ciezko ale da sie zrobic :)

Gość no cóz..............
moze nie do dupy, ale jest PRZEREKLAMOWANY.