Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki9 lawida

czy uwazacie ze zwiazek cezarego pazury i edyty zajac podchodzi pod pedofilie

Polecane posty

Gość miki9 lawida

przypominam ze on ma jakies 46 a ona 20 wedlug mnie nie bo ona wyglada dojrzale ale jakby wygladala mlodziej niz na swuj wiek tak jak niektore dziewczyny jakie jest wasze zdanie czekam na wasze opinie

Gość janettttt
coz ,corka pazury ma 18 lat,takze uwazam to za pedofile ;]

Gość miki9 lawida
podnosze

Nie. Nie wydaje mi się żeby miała 13 lat i była do czegoś zmuszana. Wręcz przeciwnie... Dla niej jest to interes życia. Ma dziewczyna szansę osiagnąć coś, co dla innych 20latek jest niemożliwe. A że w taki a nie inny sposób? To już naprawdę ich sprawa. Nie wiem czy chodzi tu o różnicę wieku, czy zazdrość.

oczywiście, że nie jest to żadnym pedofilstwem - ona jest pełniletnia, a że jest bardzo młodą kobietą, która niezbyt dobrze wygląda u boku 46 lateniego faceta, to już druga spraw i kwestia zupełnie innej oceny tej sytuacji (nie mającej żadnegoi związku z pedifilstwem) osobiście mnie to rusza, co Ci ludzie robią z własnym życiem i czym się kierują w dokonywaniu wyborów, ale przyznam, że kiedyś patrzyłam nieco inaczej na Pazurę. Bardzo stracił w moich oczach, do niego jako do dojrzałego faceta, który według mnie kiedyś coś sobą reprezentował, nie mam już szacunku i uznania. Dlaczego? Po prostu mam swoje zdanie na ten temat i tyle :)

Gość fsddfs
nie, napewno nie pedofilia pracuje jako dziennikarka dla popularnej gazety (nie, nie chodzi mi o zaden gniot w stylu faktu:P) i znam ta parkę. Mysle, ze nazwajem sobie dobrze robia - on sie przy niej odmłodził, przezywa druga młodosc, moze przed podstarzałymi kumplami zaszpanowac młoda laska; a ona ma otwarte drzwi do szołbiznesu. I nazwazjem sie uzupełniają...A tak poza tym, to smiesza mnie ich komentarze typu "Edytka wyłacznie swoim talentem zawdziecza swoja pozycje, ja jej nic nie pomogłem' no normalnie tarzac po podłodze i lac:D

obawiam się Klaudka, że Czarek Ciebie również nie darzy wielkim szacunkiem. Dlaczego? Po prostu nie zdaje sobie sprawy z Twojego istnienia i tyle:)

"Po prostu nie zdaje sobie sprawy z Twojego istnienia i tyle" no nie da się ukryć :D On nie ma powodu, zeby mnie szanować i nie ma tez powodu, żeby nie szanować :) (i całe szcęście). Ja natomiast, chcąc nie chcąc, stykam się z jego rozświechtaną prywatnością, o której huczy tu i tam, więc z natury rzeczy go oceniam ... No niestety, tak to już jest :) Kiedys miałam dla niego uznanie, dziś już go nie mam, bo pokazał mi, że nie jest z tych facetów, których ja szanuję i cenię (a co myślą inne kobiety, to już ich sprawa - mogą na jego cześc nawet peany tworzyć, a ja zdania raczej nie zmienię ;) )

Gość ale macie problem
Że Pazurze nie wychodzi w życiu to juz jego zmartwienie.Z Weroniką miało być być tak na zawsze,miłość dozgonna,bajkowe śluby - no i c ? Skończyło się wielkim BUM , jak u większosci tych bubków telewizyjnych , którzy maja przewrócone w głowie z powodu "kariery".O szczęście w małzeństwie trzeba się bardzo starać,samo się nie zdarza,nikt go nie dostaje za darmo . Ciekawe tylko ,czy to juz ostatnia wybranka Czarusia ,czy siłą rozpędu będzie nadal "poszukiwaczem".

Gość Santa Caludiaaa
Ja pamiętam początki Czarusia..Bywał często w krakowie...chciał robić schow jako komik..więc.. w hotelach opowiadał kawały..sprawdzał, czy jest żartobliwy...pewnego razu w ltach 90tych bywała tam często pewna Aga;) Miała starczego chłopaka to zabierał ją po hotelach:) Tak poznała Czarka...mówi nam: taki normalny..opowiadał nam jak poznał 1 żonę.. Ja już nie pamiętam jak to było..ale wiem, że niby obudził się rano patrzy a tu obrączka.. że się ożenił..:D I nie wiedział kiedy! jak tak wyglądają związki:D to nie dziwmy się, że ci ludzie sie potem rozstają!:) Z kim mieszka jego córka? Sama? Chyba tak stać ją na to. Ciekawe gdzie by mieszkała gdyby miała 14 lat? U swej 1 żony? Czy u weroniki:D? Czy znim:?D