Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intrygujący

Czy rozmiar ma znaeczenie?

Polecane posty

Gość eliasz
Rozmiar ma znaczenie dla picz, które mają rozepchaną pochwę od nadmiernego posuwania się z byle kim i byle gdzie i narzekają, że nikt nie może ich zaspokoić, dlatego szukają jak największych penisów. To nie rozmiar wacka ma znaczenie, tylko rozmiar cipy. :P

Gość dopadniemy cie
cipa sie nie rozpycha od seksu dupku :) jedynie od czego moze sie rozepchac to - porod. KOLEJNY Z MALYM !

Gość do brum
eliasz ale wiedza od ciebie bije hahahhahah następny z małym :) (nie pokażę jezyka bo mnie brum opierdzieli) :)

Oczywiście, że rozmiar ma znaczenie. Patriarchat się skończył i ja też chcę być zaspokojona do porządku, nie palcem, nie językiem a PENISEM ! DUŻYM PENISEM!.

W kwestii języka byłamk tylko Ciekawa :-D Nie żaluj sobie. Możesz go pokazywać.

Gość eliasz
Tak, tak znowu na faceta, że za mały wacek, że jest nieczuły, że brutal, a może to wasza wina, bo nie możecie się skupić na seksie tylko zawsze myślicie o czymś innym o zakupach, o kosmetyczce, itp nie możecie się wyluzować więc to wasza wina, że nie macie orgazmu itp i powiem wam jedno i tak potrafię sobie sam zrobić lepiej.

Gość do brum
:P dzięki...bo przyzwyczaiłam się do tej głupiej buźki wrr

Nie słuchaj więcej tego trola Eliaszu :-D Myślenie o zakupach podczas seksu :-D Dobre :D

Gość do brum
no wiesz eliasz.. gdybym miała takiego faceta jak ty, że sam sobie umie zrobić lepiej to też bym myslała o zakupach podczas seksu albo hmmm np. o sean connery-m ? hahahahha na pewno byłabym bardziej zadowolona :P

do brum Od kiedy mówi się o potrzebach kobiet, o tym, że nie są składnicą spermy ich samców, którzy w 3 minuty dochodzą i idą sobie. Facet ma oprócz zaspokajania siebie, także zaspokajać mnie. Kiedyś miałyśmy być uległe i spełniać tzw obowiazek... ale z tym dawno koniec. Preferuję tylko duże i grube penisy, żaden mały nie jest w stanie zrobić mi orgazmu pochwowego.

Gość do brum
a ja jej BARDZO współczuję

Gość do romantyka
a kojarzysz fujaro np. Allena Iversona? wysoki to on nie jest a kopie dupe 99% innym koszykarzom. ja mam 16/16 - dlugosc/obwod - nie narzekam. I tak tylko 20% kobiet potrafi dojsc dzieki stosunkowi dopochwowemu, wiekszosc potrzebuje stymulacji lechtaczki a to zrobie palcem lub jezykiem. :)

Każda kobieta może mieć orgazm pochwowy, tylko panowie z małymi tworzą jakieś inne mity. Jeśli kobieta ma dobrze dopasowanego samca, bez problemu ma orgazm pochwowy.

Gość do brum
gorąca24 dalej po tym co napisałas nie bardzo wiem jak się to ma do patriarchatu hmmm

Trochę osobliwe pisać o sobie samica ale cóż, są różne kobiety.

Gość do brum
dobrze dopasowanego samca? sprecyzuj? i niby jak ma się odbywać to dopasowywanie? hmmm

Robi się gipsowy odlew pochwy i ogłasza casting na samca.

Gość do romantyka
brum - mam nadzieje, ze nie jestes kolejnym czlowiekiem, ktory nie wie co to obwod. co do tego, ze kazda moze miec - brednie. ja tego nie wymyslilem i nie zaslyszalem - to fakt, poparty badaniami.

Gość do brum
brum ja bym tego nawet feminizmem nie nazwała bo sam feminizm to troche głębsza ideologia niż MASZ TAK ROBIĆ ABY MI BYŁO DOBRZE a jak sie nie spełnisz to won

Gość do brum
gipsowy odlew hahhahah dobre chyba że gorąca ma jakiś inny pomysl na dopasowywanie - wykluczam tutaj puszczanie się i porównywanie bo wolę szukać dobrej ksiązki niż samca z dopasowanym w sam raz dla mnie członiekm

Gość do brum
spodobalo mi się to DOPASOWYWANIE :P

Co to patriarchat? zajrzyj do np. wikipedii to się dowiesz. Jeżeli chodzi o panów to wiem o czym piszę, miałam wielu partnerów i zauważyłam, że najgorsi są ci wycackani gogusie z małymi fiutkami, którzy po paru minutach mają wytrysk i oczywiście nic więcej ich nie interesuje. Oczywiście w ich mniemaniu są WYBITNYMI KOCHANKAMI