Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intrygujący

Czy rozmiar ma znaeczenie?

Polecane posty

Gość do romantyka
brum - to nie rozumiem skad Twoj powyzszy post. i to nie jest wymyslone - ja akurat miernictwo mialem w technikum. wiekszosc facetow pewnie nie umie sie poslugiwac nawet centymetrem albo mierzy od odbytu, od jaj, to jest pomiar czesci czlonka, ktora moze byc umieszczona w pochwie, a wiadomo, ze jest jeszcze podstawa. No i nie mowcie, ze 16 cm to malo, bo jak sie wezmie linijke i spojrzy to wiadomo, ze to nie jest 20 cm, ale dopiero calosc tworzy odpowiednie wrazenie. zreszta ja tam nie narzekam. gorzej maja ci co maja mniejsze i chudziutkie...

Gość do brum
ja wiem co to patriarchat tylko jak się to ma do twojej wypowiedzi? ? cyt."Oczywiście, że rozmiar ma znaczenie. Patriarchat się skończył i ja też chcę być zaspokojona do porządku, nie palcem, nie językiem a PENISEM ! DUŻYM PENISEM!."

Bo dopiero teraz zaintrygowana wyjęłam centymetr i sprawdziłam.

Gość do romantyka
goraca24 - :) wiec prosta rada - nie zadawac sie z wycyckanymi pedziami z malymi pedzelkami :> - podpisano - duzy, postawny, niewycyckany man :)

Gość dorosła i dojrzała kobiecina
Gorąca 24 włozyc i posuwac kazdy duren umie:-) Seks to nie tylko włozenie kutaska do cipki.

Myślę, że dodałeś sobie jakieś 1,5 cm w obwodzie.

Gość do romantyka
brum - pamietaj jeszcze, ze penis nie ma przekroju w ksztalcie kola, tylko jest owalny, jak przekroj np. dzdzownicy. szerokosc w najgrubszym miejscu to tak z 5,5cm spokojnie, juz teraz nie pamietam :D kiedys sie bawilem w mierzenie, teraz po prostu korzystam z zycia i nie zaprzatam sobie glowy takimi rzeczami.

OK: Patriarchat to ostatni okres ustroju wspólnoty pierwotnej, w którym dominujące stanowisko zajmuje mężczyzna stojący na czele rodu. U starożytnych Latynów nazwa systemu funkcjonowania rodziny, w której ojciec jest głową oraz właścicielem rodziny, ma prawo decydować o życiu i śmierci pozostałych członków rodziny. Taki model rodziny i społeczeństwa (społeczeństwo patriarchalne) obowiązywał w starożytnym Rzymie w okresie królestwa i wczesnej republiki. W późniejszym okresie patriarchat jako model funkcjonowania rodziny występował w wielu społeczeństwach Europy i Świata. Więc jeśli nie widzisz analogii do mojego postu no to sorry...

Gość do romantyka
brum - to chodzi i sprawdz pani madralinska... co za baby.. po co mialbym klamac - nie mam nicka, nikt mnie tu nie zna... wiec po co? nie caly taki gruby jest, w srodku jest tylko tak gruby. musialbym zrobic rysunek techniczny - ale tak jak mowie - mam to juz w nosie..

Gość do brum
do romantyka - cholera ja tez wiem co to jest obwód ale yhyh wow 16 cm?

Zaciekawiło mnie po prostui wyjęłam centymetr :-) A teraz już przestań pisac o rozmiarach i wyglądzie swojego penisa :-D Bo go sobie wyobrażam jak taką gąsiennicę :-) Grubszą, cieńszą :-D

Gość do romantyka
no ja nie wiem czy wow.. zwykle prezerwatywy sa dla mnie bezuzyteczne albo inaczej - jak je jakims cudem naciagne i przyswoje sobie dyskomfort i lekki bol z uciskania i przeloze go na "cos dobrego" (czego nie zrobie bo nie jestem masochista) to wtedy mozna by... tylko nie wiem czy taka gumka wytrzyma. :) za niedlugo tez sie dowiem w praniu czy w ogole taka grubosc to cos dobrego. Mam nadzieje, ze tak :)

Gość do brum
gorąca no naprawdę nie obrażaj się... może ja jestem glupia :-O , ale dalej nie bardzo kumam jak się to ma do twojej wypowiedzi :) to nic :) poczytam kilka razy i może coś wykombinuję :)

Gość do romantyka
brum - :P caly jest gruby, tylko w pewnym miejscu jeszcze grubszy, niewiele, takze bez przesady ;>

Jej chodzi o to, że jak facet mam dominującą pozycję to wszędzie. W łóżku też. Tak sobie kombinuję.

Gość do brum
to ja bym to nazwala tyranizm hahahha ale ok niech będzie :-O ja czasami lubię jak facet dominuje :P do romantyka - wiesz co ? ja ci tego nie powiem czy to dobrze czy źle że masz taki wielgachny obwód hahahhahah wiele widziałam ale takiego monstrum nie :):)

Gość do romantyka
do "do brum" (sie porobilo z tymi pseudonimami) - teraz to przesadzasz :P To jest tylko obwód, szerokość, przekrój to tak z 5,5-6cm (ale to maaax, wtedy gdy jestem tuż przed). Nie straszcie mnie bo będę się bał włożyć go gdziekolwiek ;)

Gość do romantyka
nie przekrój tylko średnica, już od tego tłumaczenia sam mylę pojęcia hahaha :D

Gość do brum
nie no - spoko :) bez przesady żeby się od razu bać :) życie zweryfikuje yhyhyh mogę to sobie jedynie ;-) wyobrazić hahahha

Gość do romantyka
To ja jeszcze cos dopisze tak ogolnie: rozmiar ma znaczenie, ale nie mozemy generalizowac bo dla jednej osoby bedzie dobry, idealny mniejszy penis dla innej - wiekszy. Koniec kropka. ;)

Gość do brum
romantyk ja matematyki ani geometrii ani w ząb hahahha więc tylko metr w lapki i sprawdzam :P yhyhyh mój nadgarstek :P

Gość intrygujący
a ja mam 14-15 cm w obwodzie wiec tez nie jest zle

Gość seksoholik
duzego to szukaja takie co nigdy nie mialy orgazmu,bo nie wiedza jak sie o niego postarac i tak to sobie tlumacza

Gość intrygujący
a jaki sa wogole srednie wymiary pochwy ?

Każdy seksuolog wam powie, że rozmiar ma tylko wtedy znaczenie gdy ma się do czynienia z mikropenisami, takimi poniżej 8 cm, albo mutantami - powyżej 20. Jeśli ptak jest w średniej europejskiej, czyli 13-16 cm to wszystko jest ok. I piszę to jako kobieta, która miała kilku facetów i właśnie najlepsi w łóżku byli ci ze średnimi penisami :) A poza tym bardziej liczy się grubość niż długość.

Gość intrygujący
a srednia europejska grubosc wynosi ile ?