Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka7888

exxxxxxxxkochanek

Polecane posty

Gość majka7888

zakonczylam ta znajomosc - czesto sie klocilismy itd. po pewnym czasie zadzwonil i powiedzial ze sie rozwodzi (teraz chyba bardzo zaluje tego co zrobil)bo tak naprawde to jego zona byla ta zla strona on jej w e wszystkim ustepowal i mysle ze gdyby ona choc w malym szczegle chciala ratowac to malzenstwo on by bigdy sie z nia nie rozwiodl. Zadzwonil i powiedzial ze nie chce zrywac ze mna konatktu itd,zgodzilam sie ,i tak jest mamy kontakt "przyjacielski"(opowiada mi ze teskni za swoim domem itd)w trakcie z jednej z rozmow zapytal czy jak sie kiedys spotkamy czy pojde z nim do lozka , bo on nie ma nikogo ja tez , wiec czemu nie ... nadal mi na nim zalezy i kocham go .ale tym zranil mnie bardzo ... tacy to sa ex-kochankowie

Gość majka7888
byl ktos kiedys w podobnej sytulacji?

Gość awril
Majko-ja mam o tyle podobna syt,ze chce zakonczyc swoj zwiazek z K...ale tak bardzo uzalezniłam sie od niego,ze nie jestem w stanie tego zrobic:( powiedz,jak tobie sie to udało? jestem zrozpaczona:(

chce zakonczyc swoj zwiazek z K...ale tak bardzo uzalezniłam sie od niego,ze nie jestem w stanie tego zrobic po prostu nie chcesz tego zrobic. jak chcesz to nastaw sie duchowo ze bedzie bolało i ZERWIJ. a potem zacisnij zęby i cierp. nie dzwon, nie pisz, nie odbieraj telefonów, nie kontaktuj się. po jakims czasie ból przejdzie i bedziesz zyc dalej.

Gość majka7888
tak mam meza awril - skonczylam to bo i tak nie bylo sensu , tesknie za nim ale teraz mam do niego zal , a pozatym jak to wszystko ukladam w calosc to mnie chyba oklamywal,dzoni do mnie mamy kontakt ale ja juz nie chce sie z nim spotykac (nie ukrywam ze brakuje mi tych spotkan)ale po tym co mi zaproponowal to na pewno sie nie zgodze