Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gerronimo

Spodobała mi się jej koleżanka i nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość urszula22
oooo rany nie całowaliscie się w swojej obecnosci, a ty chcesz tak przy wszystkich. ja tam np jestem niesmiała jesli chodzi o takie rzeczy. więc moze twoja dziewczyna tez

Gość eeeeeeyyy
No ale to może przez to, że tak naprawdę wszystkie te spotkania były w gronie innych osób - albo kawiarnia, albo klub. :P oj chłopcze:D nie każda chce żeby jej pierwszy pocałunek z facetem odbywał się przed oczami tłumu gapiów:D moze troszkę intymności jej zapewnij?;) też bym nie miała ochoty na czułości w jakiejś knajpie:P zwłaszcza ze to świeży "związek" ale widzisz-są takie co nie mają z tym problemu,nie mają tez problemy żeby obmacywac w miejscu publicznym faceta koleżanki:D pewnie nie mają też problemu żeby potem obmacywac kolegów owego faceta za jego plecami,bo one w ogóle bezproblemowe są zazwyczaj;)

Gość isisss
a ja myślę , że trafiłeś na fajną dziewczynę ( tą "Twoją ") i będziesz miał to wszystko o czym piszesz jeśli dasz jej powody, aby Ci zaufała :) a o tej "nowej" zapomnij , z tego co piszesz wydaje się , że jesteś myślącym kolesiem , więc chyba sam już wiesz co powinieneś zrobić , powodzenia :)

Gość urszula22
zaproś ją na jakąś romantyczną kolację, spacer (ale teraz to trochę za zimno) chociaz...np spacer gdzies koło twojego miejsca zamieszkania zakończony piciem gorącej czekolady u Ciebie ;) tylko zadbaj o odpowiednią atmosferę i się nie przystawiaj, bo moze isę dzewczyna wystraszyc

Gość britnej spirs
słuchaj chłopie! co z niej za `wartościowa` dziewczyna, że podrywa chłopaka swojej koleżanki? dla mnie to zwykła szmata... dziwne, że tego nie dostrzegasz 🖐️

Gość lkjhgfdsa
O boszzzz od razu szmata... LUDZIE! Czasem po prostu spotykasz kogos i wiesz, ze jest to cos - i nie chodzi mi juz o zwiazek na cale zycie. Nie mozesz sie oprzec i tyle. Jedni do siebie do razu pasuja, inni mimo prob nie moga znalezc przeplywu energii. Nie wiem ile masz lat, czego pragniesz, czego szukasz w zyciu. Uwazam, ze jesli po miesiacu masz juz watpliwosci - w sensie nie wiesz czy nie umowic sie z inna to znak ze nalezy sie umowic z inna. Paradokslanie moze docenisz wlasnie te pierwsza? Jesli zobaczysz, ze ta z imprezy naprawde Ci odpowiada automatycznie zerwij z pierwsza, zeby jej nie krzywidzic. Czasem trzeba sie naprawcowac nad swoim szczesciem, sprawdzic inne osoby. Oczywiscie nie mowie o prowadzeniu podwojnego zycia, raz jedna, raz druga. Moja rada, idz na randke z dziewczyna z klubu. I prosze nie wyjezdzac, ze sie tak brzydko wyraze hipkryzja ze jak mozna tak postepowac, co za dziewczyna, co za szmata. Czy ta dziewczyna rozbija malzenstwo, wieloletni zwiazek? Nie, poczula cos i byc moze chce powalczyc o swoje szczescie.