mareczek5640 0 Napisano Grudzień 21, 2008 czy można zrobić źle test ciążowy?? kochałem się z moją żoną 10 dni po okresie i test wykazał negatyw... czy oprócz tego że ktoś jest niepłodny to jest jakieś inne wytłumaczenie...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja w jej wieku zrobilam Napisano Grudzień 21, 2008 ile masz lat? :O moze byc milony powodow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mareczek5640 0 Napisano Grudzień 21, 2008 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja w jej wieku zrobilam Napisano Grudzień 21, 2008 wow i masz juz zone? :O nie kazdy stosunek konczy sie ciaza i wbrew pozorom w ciaze wcale nie jest tak latwo zajsc. poczytaj o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mareczek5640 0 Napisano Grudzień 21, 2008 okres powinna mieć 3 dni temu a nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mareczek5640 0 Napisano Grudzień 21, 2008 więc o co tu chodzi ??:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mareczek5640 0 Napisano Grudzień 21, 2008 czy ktoś odpisze ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi to Napisano Grudzień 21, 2008 Powtorzcie test, porannym moczem. Moj pierwszy test tez byl negatywny mimo ciazy, dopiero drugi wyszedl pozytywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mareczek5640 0 Napisano Grudzień 21, 2008 ale to że powiększyły jej się piersi i bolały ją jajniki to dobrze czy źle ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi to Napisano Grudzień 21, 2008 Piersi moga bolec na okres lub na ciaze, wiec tak czy siak nie ma to znaczenia. Zrobcie test, lub badanie krwi i po sprawie. Nikt z nas tutaj nie jest jasnowidzem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ann/// Napisano Grudzień 21, 2008 Takie objawy mogą sugerowac ciąze albo zblizajacy sie okres. 3 dni opóznienia to jeszcze nic takiego. Powinienies poczytac troche o zapłodnieniu. W ciąze wcale nie tak łatwo zajsc. Komórka jajowa jest gotowa do zapłodnienia tylko przez 12godzin lub mniej. To nie taka prosta sprawa zrobic dzidziusia:) Gdzies wyczytałam ze zdrowa para uprawiajaca sex w dni płodne ma tylko 40% szans na ciąze. Niektóre pary staraja sie latami i mimo ze badania maja ok( sa zdrowi) to im sie nieudaje. Przyczyna moze byc np. stres zła dieta itd Dipoero po ponad roku nieudaych prób powinniscie sie zgłosic do lekarza z tym problemem. zycze owocnych staran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ann/// Napisano Grudzień 21, 2008 A moze zrobiliscie ten test za wczesnie/ i jeszcze nie wykazał ciązy? Tak czy siak to ze okres jej sie spoznia wcale nieznaczy ze jest w ciązy. Mi sie kiedys spóznił miesiac a w ciązy nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mareczek5640 0 Napisano Grudzień 21, 2008 okres spóźnia się 3 dni a test zrobiliśmy po 3 tyg. a piersi powiększyły się żonce już jakiś czas temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazdy byl Napisano Grudzień 21, 2008 Jestes juz nudny. Dziewczyny Ci napisaly, zeby powtorzyc test, bo objawy nie sa jednoznaczne a Ty dalej swoje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach