Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mareczek5640

czy można źle zrobić test??

Polecane posty

czy można zrobić źle test ciążowy?? kochałem się z moją żoną 10 dni po okresie i test wykazał negatyw... czy oprócz tego że ktoś jest niepłodny to jest jakieś inne wytłumaczenie...??

Gość ja w jej wieku zrobilam
ile masz lat? :O moze byc milony powodow.

Gość ja w jej wieku zrobilam
wow i masz juz zone? :O nie kazdy stosunek konczy sie ciaza i wbrew pozorom w ciaze wcale nie jest tak latwo zajsc. poczytaj o tym.

Gość a mi to
Powtorzcie test, porannym moczem. Moj pierwszy test tez byl negatywny mimo ciazy, dopiero drugi wyszedl pozytywny.

Gość a mi to
Piersi moga bolec na okres lub na ciaze, wiec tak czy siak nie ma to znaczenia. Zrobcie test, lub badanie krwi i po sprawie. Nikt z nas tutaj nie jest jasnowidzem :)

Gość ann///
Takie objawy mogą sugerowac ciąze albo zblizajacy sie okres. 3 dni opóznienia to jeszcze nic takiego. Powinienies poczytac troche o zapłodnieniu. W ciąze wcale nie tak łatwo zajsc. Komórka jajowa jest gotowa do zapłodnienia tylko przez 12godzin lub mniej. To nie taka prosta sprawa zrobic dzidziusia:) Gdzies wyczytałam ze zdrowa para uprawiajaca sex w dni płodne ma tylko 40% szans na ciąze. Niektóre pary staraja sie latami i mimo ze badania maja ok( sa zdrowi) to im sie nieudaje. Przyczyna moze byc np. stres zła dieta itd Dipoero po ponad roku nieudaych prób powinniscie sie zgłosic do lekarza z tym problemem. zycze owocnych staran

Gość ann///
A moze zrobiliscie ten test za wczesnie/ i jeszcze nie wykazał ciązy? Tak czy siak to ze okres jej sie spoznia wcale nieznaczy ze jest w ciązy. Mi sie kiedys spóznił miesiac a w ciązy nie byłam

Gość kazdy byl
Jestes juz nudny. Dziewczyny Ci napisaly, zeby powtorzyc test, bo objawy nie sa jednoznaczne a Ty dalej swoje..