Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatracona

Juz chyba nie uwierzę w miłość ..

Polecane posty

Gość zatracona

stracilam cala radosc zycia.... nie wierze,że moglabym spotkac na swej drodze kogos dobrego i madrego....

Gość ..Cit...
dobrych to jest pod dostatkiem tyle ze dodatkowo sa natretni, dupowaci i nudni...niestety ciagle takich spotykam:(

Gość witam w klubie

Gość zatracona
wkurza mnie juuz to wszystko powoli.... nie wiem moze ja za bardzo czepliwa jestem... napewno ma swoje wady ale nie jestem jakas chetera... zle byc samotnym... w tlumie znajomych a jednak samotnym...

Gość 12131314ww
ja też nie wierzę, że jakąś spotkam na swojej drodze...

Gość Rzejzi
hej zatracona Są jeszcze tacy, którzy są dobrzy, mądrzy, zabawni i rozrywkowi, ale tacy lubią też takie dziewczyny. Jeśli nie masz takich predyspozycji, to wybacz, ale musisz opuścić troche poprzeczkę i wybrać albo dobrego, ale już pewnie mniej przystojnego albo biedniejszego...

Gość zatracona
Rzejzi hej zatracona Są jeszcze tacy, którzy są dobrzy, mądrzy, zabawni i rozrywkowi, ale tacy lubią też takie dziewczyny. Jeśli nie masz takich predyspozycji, to wybacz, ale musisz opuścić troche poprzeczkę i wybrać albo dobrego, ale już pewnie mniej przystojnego albo biedniejszego... wiesz... nie jestem jakas malkontentka, jeczaca nad soba baba... ot mam dola dzis:( juz dawno wpadłam na to,ze uroda u faceta to sprawa drugorzedna... kasa nigdy nie byla dla mnie wyznacznikiem.. zreszta sama na siebie zarabiam i jakos secjalnie nie narzekam... ja wiem ze sa fajni ludzie, męzczyzni.. ale zawsze cos nie tak zagra... jak nie ja to spieprze, to on.. i tyle... ja zwyczajnei chcialabym miec u swego boku normalengo faceta... ale gdzies juz nie wierze,z euda sie kogos takiego spotkac.. a jesli nawet to czy zaufam?

Gość Rzejzi
No to poczekaj. Nie tylko Ty masz taki problem, ja również, ale się nie łamnę:) Jak bedziesz dłużej czekała na chłopaka, to potem go bedziesz bardziej doceniać:)