Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwaaaaa

koronki-mam nowe piekne zabki

Polecane posty

Gość szczesliwaaaaa

chcialam sie tylko podzielic moja radoscia. Otoz od piatku mam sliczne zabki! moje jedynki byly zawsze TRAGICZNE, takie powykrzywiana,ze wstydzilam sie umiechac :( i szczescie w nieszczesciu, wywalilam sie na lodowisku i wybilam sobie jesdynke. Zalozylam sobie piekne porcelanowe koronki! w kocu moge usmiechac sie pelna geba! co za zmiana! z tej radosci wczoraj poszam do fryzjera i zmienilam calkowicie moj image :) nowe zabki dodaly mi wiary w siebie :)

Gość jaakkaka
a za ile 1 korona? razem w wkladem?

Gość szczesliwaaaaa
ja za dwa zabki zaplacilam 2 000, dwa inne zabki lekarz muzial spilowac i w ten sposob obie jedynki i dwojki mam piekne :)ponoc mozna taniej (duzo wczesniej czytalam na ten temat,ale wolalam isc do dentysty do ktorego mam zaufanie (moja mam sobie u niego zakladala koronki pare lat temu ijest super zadowolona0

Gość jaakkaka
no a reszta? 3, 4? te a ladne a tamte stare?

Gość zazdroszcze ci..........
Sama wolałabym wstawić sobie koronki niz męczyc sie z aparatem minimum rok,ale jak na razie nie stać mnie ani na jedno,ani na drugie :( Moze wrzucisz fotkę?Lubię oglądać ładne ząbki,to mnie motywuje do dbania o moje własne

Gość szczesliwaaaaa
reszta jest ok, jedynki mialam tylko fatalne zachodzila jedna na druga, tragedia) lekarz dopasowal mi je do reszty tak,ze nic nie widac ze nie sa naturalne

Gość smart231
Tez mnie bardzo ciekawi ile kosztuja takie l;adne zabki. im wiecej sie zrobio tym pewnie jeden taniej wychodzi , mam racje?