Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaOsiemnastka

KTO POGADA ???? =/

Polecane posty

jestem zdesperowana i wkurzona i w ogóle wszystko co najgorsze;/ humor fatalny jak sami widzicie;/ Kto pogada? Byle o czym, by tylko nie myśleć o tym co mnie dziś wyprowadza z równowagi :(

Gość kohaajacy
a coś sie stało?

próbuję ciągle. zaraz czeka mnie lepienie uszek z mamą. Zawsze to uwielbiałam a dziś? Całkowity brak weny na babranie się w cieście i farszu :(

związek mi się rozpada, jest to wina chłopaka, który niestety jest zapatrzonym w siebie egoistą i wszystko zgania na mnie. 3 lata temu nasz związek odbudowaliśmy a dziś wszystko się sypie.

Gość kohaajacy
nie mysl tyle o problemach, tylko zabieraj sie za te uszka;)

Gość kohaajacy
to pogadaj z nim

a ty `kohaajacy` kogo tak kochasz. ? ;) no chcę się za nie brać, ale boję się, że maleństwa okażą się ofiarami moich nerwów :(

Gość kohaajacy
dziewczyne kocham:)

z nim się gada, ale on i tak uważa, że to moja wina. Podam przykład: zwykła rozmowa, wszystko ok itd. i np. jestem z nim na jutro umówiona i okazuje się, że coś z kumplami też planuje się umówić, i wystarczy, że walnę tekst ` przecież my mieliśmy się jutro widzieć, jak to będzie z nami w takim razie?` a on? zaczyna przeklinać, że znowu ` pierdolę` ;/ i jak mu mówię, by takie nerowy nie był to on, bym przestała głupio ` pierdolić` :/ a jak chcę zerwać, to nie moge:/ jakoś nie potrafię po prostu. Chcę a nie mogę.

długo z nią jesteś?

Gość kohaajacy
nie długo i nie krótko;)

Gość kohaajacy
prozmawiaj z nim na spokojnie i dokladnie mu wyjasnij jakie zachowanie Tobie sie nie podoba

A dlaczego nie możecie sie po prostu rozstać? Nie wyobrażam sobie, zeby facet tak do mnie móił. Przeciez On Cie w ogóle nie szanuje, skoro mówi do Ciebie w ten sposób.

właśnie słuchajcie jest taka sprawa, że chcę z nim zerwać. Tzn. zależy mi i nie wyobrażam sobie zycia bez niego, prawie 4 lata jednak przywiązują jedną osobę do drugiej... Gdy mówię mu, że chyba chcę wszystko zakończyć itd. nagle napotykam jakąś barierę, która nie pozwala mi przez to przebrnąć i całkowicie zerwać... i tak to się ciągnie..

Gość kohaajacy
no ale jaka barierę, moze ty boisz sie samotnosci?

bardziej tego, że będę cierpiała, widząc go z inną.

no nie wiem, uważam, że facet traktuje Cię dośc niefajnie. ale jesli wolisz być w takim związku niz w zadnym, to Twój wybór, żebys tylko kiedys nie żałowała, że zmarnowalaś tyle czasu.

gdyby on był dla mnie taki od początku, bym jeszcze zdążyła go jakoś `wychować`, że tak brzydko ujmę, miałabym do niego jakiś dystans... a on zrobił się taki dla mnie po ponad 2óch latach związku i zawsze robił tak, że sprawiał, że to ja czułam się winna... A dziewczyna jak się zakocha, to już jest za przeproszeniem ` w gównie po uszy` i chłopak jaki by nie był, ciężko jej to zakończyć.

hymm, chyba tez zdarzalo mi się byc zakochana, ale nie do przesady. Nikt nie będzie do mnie mówil w sposób, jaki opisujesz, choćbym nie wiem, jak go kochała!!! Poza tym co dalej? Za kolejne 2 lata może cię udarzy, zdradzi albo jeszce cos tam innego. W kazdym razie ja bym z nim nie była.

ja wiem, nawet to czuję, że będę żałowała. Już żałuję, że wcześniej tego nie zakończyłam. Ale naprawdę nie umiem wam opisać tej bariery... Myślę sobie ` ej dziewczyno, no zerwij i powiedz, że to ewidentny koniec i wyjdź, i po sprawie..` a ja? stoję jak słup może powiem, że już chciałabym końca bo to mnie męczy, ale zerwać nie zerwę. I mimo że wszystko mi mówi zerwij, zachowujesz sie jak idiotka tak pozwalając sobą pomiatać ja nie potrafię, przez co i moja samoocena traci na wartości.

nie wiem te głupie wspomnienia, te plany na przyszłość... chyba ciągle żyję tym dawnym `nim`, kiedy był w stosunku do mnie zajebisty. Ja lecę papapap:*

Gość kohaajacy
skoro był to na pewno potrafi znowu byc pogadaj z nim moze przez jakies problemy tak sie zachowuje