Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezwzględny ojciec

Sam spędze wigilie bo .......odtrąciłem swoje dzieci

Polecane posty

Syn gej , córka lesbijka , druga córka urodziła bękarta , kolejny syn to narkoman a ostatni to alkoholik - wstydziłem się ich teraz oni sobie radzą , a mnie do siebie nawet na świeta nie chcą zabrac bo powiedziałem im że ich nienawidzą , czy kiedyś mi wybaczą . Brakuje mi mojej rodziny

Gość Prowokacjaaaaaa

Gość żeby był już komplet
to żona pewnie poszła w tango. :classic_cool:

Gość tatku nie spisales sie
może sprobujesz zrobic jeszcze jedno dziecko, a nóż się "uda". jak nie to najwyżej bedziesz miał do kompletu np. oszusta. :classic_cool:

Gość Twój syn-narkoman
Ja cię przygarnę, razem będziemy sobie wstrzykiwać, a później zarażę cię HiV-em, którego ma już dwój syn gej, córka lesbijka, a niedługo będzie mieć też alkoholik. Każdy dorobił się własnego HiVa na własną rękę, każdy miał innego dawcę. Ale ja jestem inny, podaruje ci mojego. Zamiast opłatkiem podzielę się wirusem. Cieszysz się, tatku?

Gość bffffhh
dobrze ci tak

Moja żona ode szła ode mnie , gdy bo wyrzucałem swoje dzieci z domu , a teraz ja siedze sam , tak mi źle , nie czuje miłości , nikt mnie nie kocha , nikt mnie nie chce , brakuje mi rodziny .

Gość Patologia na 100

Gość Patologia na 100
jeśli to nie prowokacja

Gość ale zajebisty temat
Może zamiast tak żałośnie stękac napiszesz tutaj w jaki sposób alkoholikowi i narkomanowi tak dobrze się powodzi????????????????????

Syn gej i lesbijka oraz córka która ma nieślubne dziecko szybko sobie poradzili mają pieniądze , synowie gdzie jeden jest alkoholikiem a drugi narkomanem wyszli z nałogu i teraz zarabiają na siebie . Moja żona też wyszła drugi raz za mąż . Brakuje mi ich , oni są przecież moi i należą do mnie .

Gość king brus li karate miszcz
już dość dawno zauważyłam, że osoby stawiające spację przed znakami interpunkcyjnymi to prowokatorzy. jesteś szóstym prowokatorem, który tak robi 😴

Chciałbym odnalezc swoje dzieci bardzo mi ich brakuje codzienne przychodze do pustego domu i siedze w nim sam może sobie na to za służyłem ale chciałbym chodziasz w wigielie podzielic się z nimi opłatkiem BRAKUJE MI ICH CHCE ABY KAŻDY Z NICH WRÓCIŁ

Gość Dobrze ci tak

Gość eeeeeeyyy
nieźle dzieci wychowałeś:D