Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

axa17

odpiszcie prosze

Polecane posty

Czesc dziewczyny, mam taki maly problem, mam 17 lat i bardzo kocham mojego chlopaka, jestesm z nim 3 lata i chcialabym czegos wiecej niz tylko pieszczoty, wiem ze jestem na to gotowa i bardzo tego pragne. Probowalam juz 3 trzy razy ale za kazdym razem kiedy proboje to mnie bardzo boli, blokuje sie i ze tak powiem nie chce wejsc, ale ja tego bardzo chce i nie ma nic do tego ochota. Ktorejs sie tak przytrafilo? prosze odpowiedzcie. PS: atmosfera za kazdym razem jest cudowna...

Gość cosinuss_
moze kupcie sobie zel nawilzajacy durexa.latwiej 'wejdzie' ;p

nie chodzi o to, poprostu sie blokuje. slyszalam tez ze niektore dziewczyny maja mocniejsza blone dziewicza i mozna ja usunac tylko ginekologicznie, to prawda?? bo mnie bardzo boli...

Gość mad7
mnie bolało za 1, 2 i 3 razem:-/ ale już za 1 razem weszło, tylko nie powiem, że ja miałam z tego jakąś dużą przyjemność.... trzeba się przełamać i przyzwyczajać do siebie

a najgorsze jest jeszcze to ze po kazdej probie boli mnie pochwa przez conajmniej 2 dni

Gość alfabetagama
to moze wyberz sie do ginekologa.zbada cie i bedziesz wiedziec co i jak.

Gość mad7
za 1 razem bardzo:-/ ale jakoś się przemogłam. później za 2,3,4 razem bolało, miałam lekkie krwawienie ale potem przeszło. a żeby osiągnąć przyjemność z seksu, trzeba się wiele napracować!

Gość saaabinaaaa
Każda ma inaczej... Może lepiej byłoby gdybyś poszła do ginekologa sobie ją bezboleśnie i szybko usunąć??

Gość wariatkaspodlady
nie sadzisz ze to cos znaczy?moze ty psychicznie jestes gotowa,ale twoje cieło jeszcze nie

Gość mad7
ja myślę, że ciało jest gotowe, a psychicznie właśnie niebardzo.