Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anamishaziya

Co robią Rosjanki, że są takie szczupłe i śliczne???

Polecane posty

Gość fvn dxc
bo rosja jest biedna ....

dbają o siebie - jeszcze kilka lat temu w POlsce prawie wszystkie Polki były szczupłe... i...

Gość fvn dxc
[dbają o siebie - jeszcze kilka lat temu w POlsce prawie wszystkie Polki były szczupłe... i... ] bo tez bylo u nas biedniej .... dobrobyt tylko prowadzi do poblazania sobie ;) nawet w chinach zaobserwowali dokladnie to samo i chinczykom grozi nadwaga jak teraz jest w krajach rozwinietych. tylko japonia nie pasuje do tego poniewaz ze wzgledu polozenie wysp i maly teren hodowlany ich dieta od wiekow opiera sie na rybach i warzywach ;)

Gość .....Lala
W Polsce jest wieksza bieda niz w rosji....wiem co mowie...a kobiety rosyjskie wszystkie sa piekne bo je stac na to, nie to co polki(kury domowe) mojej kolezanki matka rosjanka ma 50 lat a wyglada na gora 39 a innej kolezanki matka polka ma 34 lata a wyglada na 45lat...

Gość polejka
W Polsce jest wieksza bieda niz w rosji....wiem co mowie.. - to powinnas wiedziec tez to ze tak moze ci sie wydawad bo rosja jest jakies 5 razy wieksza od polski. u nas tez nie ma nadwagi KAZDA dziewczyna czy nawet co druga :O

No właśnie. Ja pracowałam jakiś czas w Grecji, gdzie było ich pełno i ani razu nie widziałam brzydkeij Rosjanki. Chyba takie nie istnieją. Wszystkie śliczne, zadbane i szczupłe(raz widziałam z nadwagą, ale mimo to była ładna).

Gość ffgjgh
Rosja 5 razy wieksza od polski....no ja nie moge...gdzie atkich imbecyli sieja

Gość niezbyt to skuteczne
Ja sie nie obżeram,często sie męczę i ciagle marznę,a chuda nie jestem :(

Gość gość
One się takie piękne rodzą :( szkoda że ja jestem brzydka :( mnie już żadna operacja nie pomoże bo mam okrągły ryj i małe oczy