Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

malediwy meksyk bahama,,kto był??

Polecane posty

Gość alfisia
bylam w Meksyku 2 mce temu, piekne widoki,swietne jedzenie, duuuzo zwiedzania- w 10 dni zrobilismy 1000 mil, nurkowanie, pinacolada.... :) polecam kazdemu aczkolwiek trzeba byc swiadomym,ze ''cywilizowane'' sa tylko resorty jak Cancun,Playa,Riwiera Maya. Rzeczywistosc jest duzo bardziej biedna i przytlaczajaca. bardzo ciekawy, zroznicowany kraj. Polecam.

Alfisia a spałas moze w hostelach? Powiedz mi gdzie tam sie chowa swoje rzeczy i jak wygladają łazeinki?

Gość nieziemski e koszty
majątek kosztowały mnie filtry uva i uvb na moje sprężno-jędrne ciało. wyspy przereklamowane, lało całe dni i zimno w nery, w chotelach boje niemili i niemówli po polskiemu, to były najgorsze wakacje, lepiej siedzieć w domu.

Ale co konkretnie chcesz wiedzieć. Jedziesz i na Malediwy i do Meksyku i na Bahama? To nie to forum. Pytaj na forum wakacje.pl tam sa specjalisci w tych kierunkach. Ja sama organizuje sobie wyjazd do Meksyku :) i mam nadzieję, ze wypali i sie powiedzie.

Gość pipipips
ja jade na karaiby w maru na dominikane dam ci znac co i jak:)

Gość alfisia
powiem tak, w hostelach bym nie ryzykowala... slyszalam roznw historie.. Hotele 3* sa juz calkiem przyzwoite i za male pieniadze. Zreszta zalezy na jaki hostel trafisz.. Pieniadze zawsze mozesz w sejfie zostawic a ciuchy w pokoju:) co do toalet publicznych/knajpkowych/dworcowych to nigdy nie widzialam niczego bardziej smierdzacego i odrazajacego. polecam wynajecie auta

Gość patrycjaa43
Ja byłam na Malediwach z http://rezerwujwakacje.com.pl/pl zapłaciłam coś trochę ponad 7 tys i czułam się jak w raju. Piękne widoki, ta przejrzysta woda super domki na wodzie :D Mam nadzieje, że uda mi się jeszcze kiedyś wrócić do tego miejsca. Oczywiście był to wyjazd all inclusive :)