Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany kompletnie

Dziewczyny, czy podobają się wam blondyni?

Polecane posty

Gość załamany kompletnie

Jestem wysokim (190cm) blondynem o niebieskich oczach i szczupłej budowie ciała. Cierpię na zupełny brak zaintersowania z waszej strony, jeżeli mi się spodoba jakaś dziewczyna to zawsze słyszę: "miły jesteś ale nie w moim typie". Czy wy naprawdę wolicie tylko szatynów i brunetów?? Co mam z tym począć że jestem taki jak jestem? Żadna nie leci na mój intelekt ani na to że jestem uczynny i miły...

Gość glupoty opowiadasz
wszyscy moi faceci byli blondynami o niebeskich oczach...puknij sie w te blond glowke :P problem nie lezy w kolorze wlosow, niestety...

Gość blondyneczka****
A ile masz lat , bo juz mi sie podobasz ? ;)

Gość Ja to sobie myślę że ...
Mam kolegę, który wygląda niemal idealnie. 180 żywej boskiej wagi, ciało atlety, blond włosy, mięśnie na każdym centymetrze opalonego ciała, mądry chłopak, poukładany, przystojny szalenie a... też nie jest w moim typie :-P Kolor włosów jest najmniej ważny...

tutaj na pewno nie chodzi o twoj wyglad. mi np bardzo podobaja sie blondyni:):) moze masz zle podejscie do dziewczyn..

Gość załamany kompletnie
a może odstrasza je to że nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę i mimo 23 lat nadal jestem prawiczkiem? jak sądzicie?

Gość ja lubię wyłącznie blondynów
nawet tych najbardziej jasnych, także rudzielców. A i tak zawsze trafiają mi się ciemni. No, powiedzmy, że w tym wieku już bardziej.... hmm.... szpakowaci..... :-)

Gość Ja to sobie myślę że ...
Nie, to ich nie odstrasza...

Gość Wredziolku...
tylko jeden...tez jest blondynem o niebieskich oczach i mierzy 190cm wzrostu :)

a skad niby dziewczyny maja wiedziec jakie masz doswiadczenie wtych sprawach? przeciez nie masz tego wypisane na czole. wg mnie jestes za malo pewny siebie i za malo odwazny

Myślę, że kolor włosów ma tu małe znaczenie. Osobiście wolę blondynów :P

Gość typowa dziewczyna....
właśnie kolor włosów naprawdę nie ma znaczenia mnie się zawsze blondyni straszzzzzzzzznie podobali a nigdy z żadnym nie była wszyscy moi byli to albo bruneci albo szatyni ale powiem Ci tyle ostatnio w klubie do którego chodzę spotykam takiego kolesia: jasny blondyn, niebieski oczy, wysoki całkiem fajnie zbudowany i powiem Ci że jak tak na niego patrzę to naprawdę miałabym na niego ochotę;)

Gość kocham blondynów
:-)) zniebieskimi oczami i kwadratowymi małymi podbródkami

Gość asda
ja wole szatynow a jestem z blondynem :P

Gość onaaa_xx
nie przesadzaj... to widocznie trafiasz na idiotki, albo ciebie takie kreca...jesli dziewczyna od razu odrzuca faceta, bo jest blondynem to jest plytka. mi sie zawsze podobali bruneci i szatyni, ale jestem i bylam zwiazana z blondynami. mimo, ze na pierwszy rzut oka nic nie zapowiadalo, ze moze byc z tego uczucie, to wlasnie po dluzszym kontakcie przychodzilo ono samo. i wlasnie takie to sa szczere zwiazki... jak trafia ci sie uslyszec takie zdanie od dziewczyny, to dam ci rade- odetchnij, bo byc moze ominal cie kiepski zwiazek , w ktorym nie bylbys szczesliwy i bys cierpial.

Gość blondynek
ja mam 185cm wzrostu, szerokie barki, blond włosy ( co ciekawe mam jakby naturalny balejaż (?) , szczególnie grzywke mam bardzo jasną a reszte ciemniejszą :) ). Powiem ci szczerze, że mam podobny problem jak ty :o zero zainteresowania, nawet żadna na mnie nie zwraca uwagi na ulicy (spojrzenia) :| Za to moi ciemnowłosi koledzy mają extra laski, a ja podobnie jak ty zawsze słyszałem, że nie jestem w jej typie. To ciekawe hmm.

Gość gość
90% ludności świata ustanowią brązowoocy bruneci/brunetki. Nie rozumiem co w tym atrakcyjnego. Facet blondyn to rarytas i wszędzie robi za ciacho tylko w PL nie jest doceniamy.

Gość gość
Tu widać jak na dłoni jak słabego charakteru są kobiety porządnie do brunetka zaszczepila im pop kultura na reklamach wszędzie ciemne łby

Gość marawstala
Tak, ale wiadomo ze nie wszyscy : )

Gość Onaaqaaa
Tez sadze ze nie w tym rzecz. To tak jakby kazda brunetka byla monika belluci a blondynka pamela. Zadbaj o fajne ciuchy, o fajna fryzure i moze zacznij trenowac ? Poza tym najwazniejsze jest zebys sie sam ze soba dobrze czul a reszta sama przyjdzie. A moze patrza na Ciebie te dziewczyny kyorych Ty z kolei nie dostrzegasz?

Gość gość
Coś w tym jest. Kumpel jest typowym jasnym blondynem, jak był na eraznusie w hiszpanii to rodowite mieszkanki nonstop go podrywały własnie dlatego że tam wszyscy sa brunetami a on sie na ich tle wyróżniał.

Gość gość
Bo Polki wola ciapatych

Gość gość
Brad Pitt to blondyn i większość bab za nim szalała.

Mnie się B.Pitt nie podoba. Obiektywnie oceniając wiem, że kobietom może się podobać ale mi w ogóle nie, nie wiem z jakich powodów, ale zauważyłam, że mężczyznom z takimi cechami twarzy nawet nie ufam i jakoś za nimi nie przepadam.