Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo bym chciala

mozna zajsc w ciaze jesli..?

Polecane posty

jesli nie dojdzie do pelnego stosunku? pytam bo wczoraj doszlo do zblizenia miedzy mna i moim narzeczonym. Mialam najbardziej plodne dni, wyliczylam je sobie sama, dzisiaj dla pewnosci w sumie nawet z ciekawosci sprawdzilam w kalendarzyku małzenskim i wyszlo mi to : http://piekielko.info/kalendarzyk/?action=re nder&josDate=2008-12-11&josMP=24&josML=6 Pragne dziecka moj narzeczony rowniez jednak mowi mi ze jeszcze troszeczke musimy poczekac rozmawialam z nim wczoraj o tym, po stosunku mnie przeprosił i powiedzial jeszcze nie czas potem dodał ale jezeli bedziesz w ciazy to bede sie cieszył, ja na to ale dlaczego? przeciez nie doszedłes we mnie? na co on, ze nie jest pewny znaczy sie ze czul 3 razy przedwczesny wytrysk. dzisiaj rozmawialam z nim o tym przez telefon, powiedzialam mu ze to nie mozliwe, na co on zebym sie nie zdziwila Wole nie myslec o tym ze moge byc w ciazy nie chce sobie tego wmawiac ale moja ciekawosc jest silniejsza, wiec pytam czy sa jakies szanse?

wczoraj mialam jeszcze rozciagliwy przezroczysty sluz, wiec plodne mialam na pewno, dzisiaj za to mnie tak piersi bola ze masakra pewnie owulacja :) bylabym taka szczesliwa gdyby @ za 2 tygodnie nie przyszła :)

Gość pipimoreno
nastaw sie ze jednak przyjdzie.

mowisz?