Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgszfh

cipka kreska...

Polecane posty

Gość hgszfh

jest tu pełno tematów o cipkach z dużymi wargami sromowymi, itd... Ale co z cipką z tzw. kreska? Co myslicie o takich?

Gość bolesna prawda
SZPARKA (aka kreska): małe wargi większe, wargi mniejsze prawie niewidoczne. Mają je głupie blondynki, sekretarki, zdradzane żony, sprzedawczynie w fast-foodach. W łóżku i w życiu to typowe ciche myszki, mało mówią, jeszcze mniej myślą. Tylko przy odpowiednim partnerze mogą przemienić się w dzikie kocice. http://kominek.blox.pl/resource/szparka_250x250.jpg

moja ma taką i mi nie przeszkadza:P za to przeszkadza mi taka z dużymi wargami..a najbardziej lubie takie pomiędzy:P ale jesli chodzi i duże albo małe wargi sromowe to śa różne zdania tak że spoko.

Gość bolesna prawda
"moja ma taką" i jest blondynką :p ?

nie, brunetka a co?:) masz jakąś ciekawą teorię na temat związku zalezności wielkości warg sromowych a kolorem włosów? :)

Gość A NOM
blondynki i czarne częściej mają małe wargi, bardzo dużo zalezy od typu urody

ale bzdety.....kazdy kolor skory i wlosow ma duze i male ///..... ta najwspanialsza rzecz pod sloncem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja lubie jednak takie wieksze...............

Gość Violetta.....
Pierwszy raz słyszę, zeby typ urody wplywał na to jaka mamy cipke :D Wrzućcie jakąs fotkę takiej cipki, bo jestem ciekawa jak faktycznie wyglada, a na tym rysunu niewiele widac ;) Ale co, uwazacie ,z e taka jest gorsza?

kolor włosów a wielkośc warg sromowych - idealny temat na prace magisterską:]

Gość aha ha
po mojemu to taka dziecinno dziewczyńska c*pka. Jakby jeszcze dojrzewanie się nie zakończyło. Z czasem i używaniem rozwinie się i rozkwitnie.

Gość wytrysk z konewki
a siwe po skosie

Gość hadhgahfdhfd
" Z czasem i używaniem rozwinie się i rozkwitnie." A jak z czasem i używaniem nie rozkwitnie, to co?

Gość mąż swojej zony
jak nie rozkwitnie to będzie miała kreskę. Moja żona jest po 3 porodach i ciagle ma taką kreseczkę. Uwielbiam ją lizać :P jest cudowna :)

Gość A NOM
bzdety.....kazdy kolor skory i wlosow ma duze i male ///..... nie chodzi o kolor skóry, bardziej na podstawie typu urody można domyślić się jaka panna ma cipkę, a może ja mam dar po prostu hehe nie ma jakiejś reguły to fakt, potrzeba lat praktyki i obserwacji :) nawet w strojach kąpielowych dużo widac u pań, mozna rozpoznac jak duży u kobiety jest srom kobiety o min. najpierw polecam obserwacje, a później przypisywanie cech wspólnych czyli rodzaj cery, kolor włosów, budowy i porównywanie do pań które już widzieliśmy nago im ktoś więcej widział tym częściej będzie wiedział czego się spodziewać (choć to i tak oczywiście bez różnicy :) ) :) ale ja jestem porąbany ;p