Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutneSwieta

Smutno mi, smutne Święta..

Polecane posty

Gość SmutneSwieta

Komuś jeszcze w te Świeta nie jest do śmiechu?

Gość SmutneSwieta
ze smutku zjeżdżam do zsypu sankami

Gość SmutneSwieta
spadaj podszywie

Gość LUPSA
a dlaczego ci smutno?

Gość SmutneSwieta
mój chłopak mnie rzucił bo powiedział że mam niesymetryczne cycki

Gość SmutneSwieta
podszywie teraz mozesz juz sobie pojsc. Te Siweta nie beda takie, na jakie czekałam..

Gość SmutneSwieta
nie dostanę od męża obiecanego futra z norek bo jego wstrętna matka ma raka i on musi jej zafundować operację, starucha!

Gość SmutneSwieta.
a co mnie to obchodzi?

Gość cherlina
a mi jest smutno, że nie mam na prezent dla swojego ukochanego...!!! :(:(:(:(:(:(:(:(

Gość sieciowa
napisz do niego jak Ci zalezy .. odrzuc glupie zasady nie napisze pierwsza itp .. rob tak jak czujesz uczucie to wartosc wyzsza :) w koncu to magiczny czas swiat....

Gość sieciowa
wspolczuje .. to musi byc trudne 🌻

dziurawe przescieradlo- napisz do Niego :) przeciez to Świeta= mówia, ze magiczny czas. Albo najlepiej po prostu idz do Niego i rzuc mu sie na szyje i przepros..

cherlina- jeszcze masz czas, sklepy czynne do srody. Chyba, ze nie masz pomyslu na prezent, to powiedz, moze Ci pomozemy cos wymyslic

BYLAM NIEGO , ZANIOSLAM MU DOMEK Z PIENIKA KTORY MU UPIEKLAM JAKIS CZAS TEMU , OTWOZYL DRZWI , DALAM MU I ODWRUCILAM SIE I POSZLAM , WIEM ZE TO GLUPIE ALE CIESZKO JEST MI TAK POPROSTU ZAPOMNIEC O TYM CO MI ZROBIL , NIE ODBIERAM TELEFONOW I NIE ODPISUJE NA SMSY , CHCIALBYM ZEBY TO OD DO MNIE PRZYSZEDL ZAMIAS PISAC SMSA PRZPRASZAM

Gość tamarra-x
Ja stracilam prace ale trudno. po swietach poszukam innej. Dobrze ze chociaz jest moj maz.

Gość cherlina
Pomysłów mam pełno ale nie mam pieniędzy :((( wiem że marzy o X-Boxsie ale to kosztuje ok 700 Zł. nie powiedział mi, że go chce na święta ale wiem, że z niego bardzoby się cieszył. Nie wiem zrobiłambym dla niego wszytsko i chyba pożycze kasę od mamy, żeby go kupić..

dziurawe przescieradlo- ehh... po pijaku ludzie rozne rzeczy gadaja... NApewno jest mu teraz glupio z tego powodu ale nie wie jak sie zabrac za przeprosiny.. Daj mu jeszcze troche czasu..

cherlina- a to troche nie za drogi prezent? nie zawsze prezent musi byc super extra i spełniac marzenie.Najwazniejsze, zeby prezent dany byl od serca.. A ile macie lat? pracujesz?

ROZUMIEM JESZCZE JAKBY mieszkal w innym miescie albo dalej ale on mieszka 16 domow dalej , i nie pomysli zeby przyjsc do mnie , a wie jak sie z tym czuje , skoro moze pisac i dzwonic to moze tez przyjsc. dla kolegow zawsze ma czas

Gość cherlina
drogi? pewnie jesteś biedaczką robiącą zakupy w biedronce, ja mam kasy jak lodu, idź pod kośćiół żebraj

Gość cherlina
Tak ja pracuje ale dopiero pierwszy miesiąc i wypłate mam dopiero 10 stycznia...:( też uważam, że drogie ale wiem, że on pomógł by mi spłacić go mamie ( ok połowy ) znam go!