Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasiczka23

Dwa lata z chłopakiem i tymczasowe rozstanie.

Polecane posty

Gość Pasiczka23

Po dwóch latach bycia razem pokłóciliśmy się. Mocno i rozstaliśmy na 2 miesiące. Ja doprowadziłam do rozstania, ale po tych 2 miesiącach ja postarałam się żeby wrócił. Bez niego źle mi było. Kocham go i miałam nadzieje że przez te 2 miesiące sobie dobrze wszystko przemyśli. Po miesiącu od powrotu przyznał się że w tym czasie co nie byliśmy razem, przespał się ze 2 dziewczynami:( Ja po rozstaniu z nim nie myślałam o żadnym innym facecie. Nie poszłam z żadnym do łóżka. Wiem że skoro on był wolny mógł robić co chce, ale to bardzo mnie zabolało. Tak szybko po rozstaniu ze mną to zrobił. Kocham go, ale czy on mnie kocha i czy zależy mu na mnie?

Gość Don Vasyl
i co z tego ze szybko? byl wolny, sama go rzucilas a teraz pretensje????? durne babska

pamiętaj, że facetom łatwo oddzielić seks od miłości. to, że się z kimś przespał, to jeszcze nic nie znaczy. jak się jakaś łatwa nawinęła, to skorzystał. w końcu nic go nie trzymało

Gość eeeeeeeeeeeeeeeechj
skoro ty doprowadziłaś do rozstania to masz za swoje głupia babo, nie wiesz ze nie ma czegoś takiego jak przerwa w związku???? i bardzo dobrze ci zrobił trzeba było mysleć..

Gość tebgvfd
Zamiast porozmawiac z dziewczyna, wytlumaczyc jej to jak czlowiek czlowiekowi, napisac co o tym myslicie w sposob taki, jak ona to traktuje, bo jak widac powaznie to wy ja tu krytykujecie-to wy jestescie niemoty ! Autorko jestes tu ?

Gość Pasiczka23
poznałam właśnie sasiada z długim fajfusem duzo dłuzszym niz ma moj chlopak i chce sie z nim wyżyc