Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda slow

dlaczego wy faceci jestescie tacy pojebani!

Polecane posty

Gość gość
6 minut temu, Gość autorka to ...ka napisał:

Pewnie zrobiłaś coś żałosnego,tępa ...ko,i teraz on ma cie w nosie.Ale wy jako podgatunek tak macie że zwalacie winę na lepsze istoty od siebie,nie widząc swoich błędów.Zapomniałem dodać,ze wy polki jesteście podpodgatunkiem,już amerykanki mają od was wiecej mózgu i kultury 🙂

Uderz w stół a król frustratów się odezwie, tak żałosnego zrobiła że zaczęło jej zależec..ale ... z ciebie taka tez musi być hahaha, amant wszechczasów kuźwa buhahaha

Gość gość
7 minut temu, Gość autorka to ...ka napisał:

Pewnie zrobiłaś coś żałosnego,tępa ...ko,i teraz on ma cie w nosie.Ale wy jako podgatunek tak macie że zwalacie winę na lepsze istoty od siebie,nie widząc swoich błędów.Zapomniałem dodać,ze wy polki jesteście podpodgatunkiem,już amerykanki mają od was wiecej mózgu i kultury 🙂

ty chamie masz coś do powiedzenia o nt kultury, a to dobre 

Gość Hoho ho

Już widzę,że tępe poleczki dupsko zabolało.Typowe chamskie raszple,mam nadzieję,że będziecie wykorzystywane po wszechczasy,a najlepiej to żebyście skończyły jako niewolnice seksualne.

Gość przegość
Dnia 21.12.2008 o 23:40, Gość szkoda slow napisał:

latal za mna jak szalony , pisal smsy dzwonil tysiac razy dziennie ,,zawsze mi powtarzal ze jestem oziebla kobieta nie okazujaca uczuc , ze on mnie tak kocha a ja nie okazuje teego co do niego czuje , bylo mu tak smutno zle i takie ...enie Teraz gdy okazuje uczucia dzwonie to mnie olewa nie odpisuje , czy wy nie jestescie porabani?

Opcje są dwie: albo doszedł do wniosku że go olałaś i masz w dupie, więc nie ma sensu wracać do kogoś kto go olewał, albo wyczaił ze jesteś manipulantką którą kręciło, że się tak stara i skacze wokół niej jak piesek i mądrze doszedł do wniosku że nie ma zamiaru do końca życia bawić się w cudzy podnóżek. Tak czy inaczej zlałaś gościa, a teraz z braku lepszego kandydata się łasisz do niego. Po prostu rozsądny facet z honorem.