Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek20

Nie jestem teraz gotowa na związek

Polecane posty

Gość radek20

Tak,dokladnie takie zdanie usłyszałem od kobiety na której naprawde zaczynało mi zależeć... Była teraz na dlugim zwolnieniu,na dniach wraca do pracy,gdzie ja rowniez pracuje. przed jej absencja wszystko układało sie wspaniale,jednak chyba podczas zwolnienia jej myslenie sie zmieniło.. Podobno po 1 poważnym związku wpadła w drugi,który zakonczył sie niedawno (myslałem ze dla mnie...debil) no i teraz kiedy wraca,myślałem ze bedzie ok,ale stwierdziła ze dobrze jej być samej i obecnie za bardzo nie chce sie ładować w żaden związek i podobno nie chodzi o mnie,ale ogolnie MAcie jakikolwiek pomysł co zrobić by sie jednak jej zechciało zacząc cos budować?? A jezeli chce teraz odpocząć od związków co mam zrobić by jej nie stracić, by zostawić sobie otwartą furtkę?? Olać ją czy być dobrym kolegą?? pracujemy razem..łatwo nie bedzie..

To chyba oczywiste - bądź jej kolegą... Moze zraziła się do facetów i chwilowo ma osyć, więc tym bardziej sie nie narzucaj! ALe nie odwracaj się zupełnie, bądź blisko, pomagaj jesli bedzie tego chciała, niech wie ze jestes zaufana osoba n aktóra może liczyć. Ale podkreślam - BEZ NARZUCANIA SIE !!! kobiety tego nie lubia wbrew pozorom ;) pomału pomału... może coś ... kiedyś ;) bądź dsobrej mysli

Gość radek20
no włąśnie...co osoba to inna opinia. i bądź tu mądry i coś wyczaruj obawiam sie ze i tak i tak bedzie źle ale jak bede jej kolega to kolegą już zostanę ale jak bede ją olewał to wyjdę na łajzę do kitu.

Gość dbhdfgh
sorry, ale jak kobieta tak mówi to znaczy że nie jest gotowa na związek z TOBĄ. Taka prawda. Sorry.

Gość ojahabibi
mysle, ze moze po 2 powaznych zwiazkach ma ochote tlyko na przygody... niestety tak moze byc... bynajmniej po 2 dlugich zwiazkow ja mam taka chec...tylko, ze moralnosc moja mnie powstrzymuje, heh

Gość radek20
Zapewne tak jest bo to rozrywkowa dziewczyna mega ciezko bedzie mi to znosic bo pracujemy i czesto balujemy razem,ale nic nie poradze,moze jak sie troche wyszaleje to znowy spojrzy na mnie inaczej a teraz co mi pozostaje oprócz kuli w łe...wróc oprócz czekania, i udowadniania jej ze popełnia błąd.

Gość no ja tez jestem po 2
zwiazkach i juz na to inaczej patrze,nie chce mi sie tymczasowo zwiazkow takich powaznych,raczej facet do sexu,przytulenia,pojscia do kina,zjedzenia razem kolacji.

Gość radek20
no wlasnie i ja tez szukam bardziej czegos takiego mam 20 lat nie szukam zony, tylko nie wiem dlaczego ona mysli inaczej... z drugiej strony tez nie mam co jej teraz tego mowić..bo wyjdzie na to ze krece na lewo i prawo.

olej dziwke "ale jak bede ją olewał to wyjdę na łajzę" straszne. skoro cie juz olała to nie ma prawa sie czepiac o nic.

Gość radek20
Wolałbym przeczytac jakas inna rade,ale jak nikt nie ma jakiegos przebojowego pomysłu to co mi zostało do roboty.

Gość ojahabibi
ech, skoro az tak bardzo potrzebujesz pomyslu, to dam Ci taki, ktory powinien byc juz Wam, facetom, ktorzy wiecie choc troche o kobietach dawno znany, czyli olewac ja i to bardzo. to niestety laski kreci najbardziej..ech, przykre ;) wtedy zachce jej sie moze zwiazku z Toba. takie juz jestesmy. tez lubimy to, co mniej dostepne

jak trafi na odpowiedniego wysokiego, zaradnego, inteligentnego, chętnego przystojniaka to natychmiast zapomni o tym, że \"nie chce się wiązać\". Więc po prostu za cienki dla niej w uszach jesteś :O 🖐️

Gość radek20
ojahibibi Twoja wersja mi sie podoba ale obawiam sie ze wersja "a ja wygralem zycie" jest prawdziwa takie chyba są babki,sprawiac ból to Wy umiecie.