Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___chłopak___

moja dziewczyna się mnie boi a zwłaszcza stosunków

Polecane posty

Gość ___chłopak___

Witam Spotykam się z pewną fantastyczną dziewczyną od pół roku. Trzy tygodnie temu próbowaliśmy podjąć współżycie płciowe. Mieszkam w akademiku w dwójce i jak to w akademiku ciągle ktoś przychodzi. Chcąc uniknąć niezręcznej sytuacji wstałem aby zamknąć drzwi na klucz od środka. Moje kochanie nagle się podniosło i z przerażeniem patrzyła mi w oczy, zapytałem -co jest? -nic Ale dalej widzę ze coś nie tak. Pytam powtórnie: -X co się stało? -Nie zrobisz mi nic złego? (miała wielkie przerażone oczy i łamiący się głos) Podejrzewam że ojciec wyżywa się na niej fizycznie. Kiedyś myła kubek i gdy podwinęła rękawy widziałem siniaka na jej przedramieniu gdy tylko się zorientowała ze patrze rzuciła: niechcący uderzyłam się w ławkę gdy się pakowałam po zajeciach. Jakoś w to nie wierzyłem. Ostatnio na powitanie położyłem rękę na jej plecach a ona wydała z siebie syk jakbym sprawił jej ból. Próbowałem później jakos ja podejsć aby ujrzeć co ma na plecach jedna nie udało się. Czy był ktoś w takiej sytuacji? Jak sobie z tym poradzić? Nie chcę jej urazić, zalezy mi na niej. Prosze o pomoc i pozdrawiam

Gość koleśś dobra rada
obstawiam ze stary gwałci ją

Gość kfjdsakfjsa
porozmawiaj z nią, ale baaaardzo baaaaaaaaaardzo delikatnie

Gość załamana zakochana kraków
porozmawiaj z niż bez rozmowy nic nie zrobisz

Gość debeg
Mow jej ze Tobie na niej bardzo zalezy, ze chcesz zebyscie byli szczes;iwi. Ze nigdy jej nie opuscisz. Rozmawiajcie o marzeniach.

Gość załamana zakochana kraków
porozmawiaj z niąbez rozmowy nic nie zrobisz

Gość ___chłopak___
tylko jest jeden problem: jak rozpoczac z nia rozmowe zeby sie nie wystraszyla

Ile ona ma lat? Może by się dało ją wyrwać z tego domu? Wiesz, skoro studiujesz jak byś się wystarał o jedynkę w akademiku i ona by tam mieszkała na waleta... albo gdybyś wynajął mieszkanie... A pomóc to niestety może tylko psycholog.

Gość going to be f
jak zacząć? powiedz jej to samo co nam - że czujesz ze cos złego ja spotkało i ze bardzo ci na niej zalezy, ze bardzo ja kochasz i chcesz jej pomóc

Ja sadze jednak, ze jesli jest prawda to co piszesz, ze moze miec nieprzyjemnosci ze swoim ojcem itp to najlepiej okazuj jej duzo wsparcia i delikatnosci. Ona bedzie tego oczekiwala. Moze bac sie, ze rowniez mozesz podniesz na nia reke. To sa juz takie urojone leki...Wiem o tym bo przezylam cos podobnego. Jedynie co uwazam za stosowne to rozmowa. Zacznij delikatnie...Mowiac przy tym, zeby sie nie bala z Toba o tym rozmawiac, ze chcesz jej pomoc bo Ci bardzo na niej zalezy i nie mozesz zniesc jej bolu, ktory widzisz, ze stara sie ukryc przed Toba. Popros ja o szczerosc. Wszystko jak mowilam spokojnie i delikatnie. Moze byc to dla niej szok i moze nie chce wynosic brudow rodzinnych poza strefe domu.

Gość
Wymień na taką co nie ma tego typu problemów. Chyba, że chcesz utonąć w nich na dłuuuugie lata. I latami marszczyć freda.

Gość Andrzej84
mam podobnie tylko z tą różnica że wiem na 100% że ona jest bita a nie chce sobie dać pomóc. Kurde czemu te kobiety sa takie uparte