Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ona 23

Ból zęba ... inaczej

Polecane posty

Gość taka sobie ona 23

Od 2 dni bardzo boli mnie ząb, ale nie dlatego że jest zepsuty. Chodzi o przebijającą się ósemkę Właśnie przebija się przez dziąsło i bardzo boli Nawet tabletki Nurofen Ultra Fast nie działają chociaż biorę po 2 na raz Nie potrafię zjeść nic konkretnego ani nawet przełknąć sliny Jakie tabletki mogą mi pomóc ??? I jak długo może jeszcze trwać ta moja męczarnia ??? Proszę o pomoc ...

Gość taka sobie ona 23
Niestety nie dostanę Ketonalu bez recepty :(

Gość spi
Jak poprosisz to sprzedadzą

Gość taka sobie ona 23
To spróbuję jutro przebłagać kobietkę w aptece ... niestety raz próbowałam i babka była nieugięta ... może teraz się uda.

Gość hojny
oj nie przesadzaj, ketonal przy rosnacej osemce to przesada mi rosly tak 2 na dole, dobre kilka lat, okresy bolu i spokoju na przemian i srodki przeciwbolowe bralam tylko raz, gdy malam stan zapalny dziasla taki ze dostaam szczekoscisku ( usta otwieralam na 2 cm, 3 dni nie jadlam nic oprocz nitek makaronu z zupek chinskich i herbaty) i mialam spuchnieta twarz, oczywiscie bralam tez antybiotyki wiec wiem jak to boli, moze idz do dentysty by ocenil czy 8 rosna prawidlowo i czy no nie nalezy ich wyrwac, moje np nalezaloby

Gość gosieńkaaa
mnie bolaly przez kilka dni, dokladnie nie pamietam, ale tak z 4 dni i mialam lekki szczekoscisk, w dodatku te moje trole wyrosly mi jakos krzywo, bardziej w poziomie niz w pionie i pewnie bedzie ciezko je wyrwac ;(

Gość taka sobie ona 23
Moje ósemki też już wychodzą kilka lat, ale jeszcze nigdy nie bolało tak bardzo.

Gość bardziej prince polo
Nagryzasz górnym zębem rozpulchnione dziąsło które jest nad wyrzynającą się ósemką.To dziąsło wtedy jeszcze bardziej "puchnie". Porządnie i silnie wypłucz to dziąsło, a potem połóż między zębami kawałek bandaża, albo czegoś innego, żeby tak się nie gryźć.

Gość taka sobie ona 23
Dzięki prince polo ... spróbuję wszystkiego bo nie chcę się znowu męczyć przez całą noc :(

ale będziesz to nic nie pomaga ! mam sposób powiedzieć ?

na kawałek materiału cukier i kropla sody potrzyj mocno na to mejsce i roztopioną sól . Pomaga !! powiedz jak efekty

Gość gosieńkaaa
ja zawsze smaruje tez dziaslo Dentoseptem, pomaga chociaz czasem to tylko chwilowa ulga

Gość dlaczego milczy...............
sachol zel

Mój wpis był tylko jeden. Za te inne (podszywy) nie odpowiadam. Już pod tym nickiem nie pokażę się. Mam nadzieję, że te rady z cukrem i sodą nie były potraktowane poważnie. Zmieniam nicka. Już pod tym nic nie napiszę.