Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaszczera

Powiedzcie szczerze dziewczyny

Polecane posty

Gość kobietkaszczera

Czy jesteście w związku z chłopakiem/mężem, który jest szczerze niezbyt urodziwy? Tzn. może nie dla Was, ale dla ogółu kobiet. Co Was w nim pociąga? Jak zareagowali na to znajomi, rodzina? Czy nie pomyślałyście, że może nikt inny go nie chciał dlatego wybrał Was? Proszę o szczere odpowiedzi.

Gość Mariii
byłam starą panną , miałam 32 lata,więc już nie mogłam wybrzydzać, ale okazał się super człowiekiem

Gość kobietkaszczera
Okazał się super człowiekiem... To brałaś i nie wiedziałaś kogo? Przecież najpierw trzeba poznać charakter.

Gość kobietkaszczera
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Mariii
każdy ma swoje minusy, znałam go od liceum i wczesniej mnie irytował, a pożniej przyszło zauroczenie i miłość

Gość kobietkaszczera
I nie przyszło Ci do głowy, że on jest z Tobą tylko dlatego, że nie chciał być sam?

Gość madzik77
ja mam chłopaka który nie jest ideałem, ale dzięki niemu wyrwałam się z mojej miejscowości i żyje mi się teraz dobrze, mamy dzieci i jesteśmy szczęśliwi, więc uroda to nie wszystko, choć na początku wiadomo ze podstawa

Gość kobietkaszczera
Skoro uroda to na początku podstawa to, co Cię do niego przyciągnęło? Nie rozumiem.

Gość Mariii
nie bo zabiegał o mnie jeszcze w szkole ale wtedy go spławiłam a on był uparty choć wiem ze nim się pobraliśmy miał 2 dziewczyny, ale w głebi zawsze tesknił za mną

Gość madzik77
jak go poznałam to mnie nie powalił, ale jest miły. szarnmancki , zaradny, bogaty, więc to wystarczy

Gość kobietkaszczera
madzik77 - a co Twoi znajomi na to, że Twój wybranek jest niezbytu rodziwy?

Hmm zawsze patrzylam na wyglad, choc mam swoje zdanie na temat przystojnych mezczyzn. Jednak ciezko jest mi przelamac te bariere...Nie wiem czemu, ale facet musi byc choc troszke atrakcyjny, w innym przypadku nie ma szans. Zawsze w jakis dziwny sposob taki, ktory mnie nie pociaga jednoczesnie obrzydza mnie, mam do niego wstret.Z kolei na ogol jest tak, ze Ci mniej atrakcyjni maja zajebisty charakter i to jest ten minus:(

Gość kobietkaszczera
killyoubitch o co ci chodzi?

Gość madzik77
jedna moja koleżanka ma faceta, ze nogi się uginają i w parze z tym idzie zaradność, a inna też ma przystojnego, ale ją zdradza, bije, pije. Inne koleżanki podobnie jak ja , ich faceci nie grzeszą urodą, więc raczej to norma

Gość jfsakljfsakljfsah
mój...teraz, 2 lata razem, kocham kazda jego wade, jak dla mnie jest cudowny:) Ale za nim poczułam do niego miete (ahaha, uwielbiam to okreslenie:P) po prostu sie przyjaźnilismy. Ja - dziewczyna i trzech panów w tym on, bylismy najlepszymi przyjaciółmi. Wiekszosc czasu spedzałam w ich akademiku, uczylismy sie wszyscy razem w 4, chodzilismy w 4 na rynek, mamy razem miliony wspomnien, np spalismy wszyscy w 4 na jednoosobowym łózku po imprezie, bylismy razem na campingach, mogłabym wymieniac godzinami, bo kazde taka chwila jest niezapominana i pełna pozytywnych uczuc. Mimo, ze oni wszyscy 3 sa wspaniali, to jednak M jest z nich najlepszy, juz wtedy tak uwazałam, mimo, ze urodę ma przecietną. Z każdą chwilą coraz bardziej go uwielbiałam, fascynował mnie i dalej to robi. Ja go widocznie tez bo planujemy slub:) a co do rodziny - ona go uwielbia (czasami jestem zazdrosna, ze bardziej niz mnie:P), bo go po prostu nie da sie nie uwielbiac. to jest najbardziej pozytywnie zakrecona, najbardziej inteligentna i dowcipna osoba jaka znam i kazdy tak uwaza. ps przepraszam ze tak bez składu i ładu, ale jestem troche wstawiona:D ale nie wiem czy mówie na temat...bo on brzydki nie jest, przez wiele kobiet uwazany za atrakcyjnego... ma kilka małych defektów, ale kto ich nie ma?? np w jednym miejscu krzywy nos (złamał gdy surfował w californii i mu zostało:P), rudo- miedziane włosy (które mi sie podobaja, bo zawsze lubiała rudych, ale wiem, ze wiekszosc społeczeństwa nie lubie rudosci), piegi na całym ciele, nawet na rekach (które zreszta tez uwielbiam obcałowywać:D)

Gość 1macho
>> jfsakljfsakljfsah a poszłaś z nimi na 3 baty?

Gość jfsakljfsakljfsah
maczo, nie rozumiem pytania:D i mnie teraz bardzo podnieca. a sex....to...to...to bajka, niebo, marzenie, no kurde nie wiem jak to nazwac, ale jest cudownie;)

Gość 1macho
w akademiku lub na campingu czy było ostro jednocześnie z trzema?

Gość 1macho
ja mialem taką koleżankę w czasach studenckich, to były czasy, ach ;-P

Gość jfsakljfsakljfsah
no własnie ostro ni było, tylko takie delikatne nie wiadomo co:O

Gość jfsakljfsakljfsah
żartowałam:D dziewictwo straciłam własnie z moim M, a tamci gdyby mnie dotkneli to by dostali po mordzie:D

Gość 1macho
to nie wiesz co straciłas, zawsze mozesz powrócić do tematu w ramach odświeżania wspomnień, na pewno będzie im miło jak zaproponujesz :-P

Gość oooMADZIALENAooo
A Ty 1macho chyba troszke nie wyzyty jestes co?

Gość jfsakljfsakljfsah
hej hej, nie namawiaj mnie do zła:D bo i tak nie skorzytam bo po co? skoro jeden facet robi za trzech:D?

Gość 1macho
no fakt tego typu akcji dawno nie doświadczałem

Gość 1macho
ja nie namawiam, ale po co bidny się ma tak męczyć jak tamci z chęcią pomogą

Gość oooMADZIALENAooo
Heh ja raz w zyciu, ale tylko w trojkacie:P

Gość 1macho
i jak fajnie Ci było? dwóch facetów rozumiem

Gość mój jest taki misiek
Waży mu się dużo trochę, i może przez to jest mniej urodziwy a już kompletnie nie w moim typie był, zawsze podobali mi się wysocy blondyni dobrze zbudowani a on jest brunetem średniego wzrostu. Ja osobiście uważam że ma ładne oczy, i jest wspaniałym fajnym facetem, to jest moim zdaniem najważniejsze a nie wygląd zewnętrzny. Jak go poznałam to miał dziewczynę i nie był taki całkiem lewy jeśli chodzi o kobiety, dopiero jak go poznałam bliżej to po prostu wygląd nie miał znaczenia

Gość 1macho
ja bym chciał z trzema babkami, miodzio