Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana222222

problem z internetem

Polecane posty

Gość zdesperowana222222

otóż jakiś tydzień temu robiłam sobie formata później z kompa nie korzystałam dzisiaj zainstalowałam neta i mam problem ze stronami, bo za kazdym razem jak wyłączę kompa to strony które wpisywałam w wyszukiwarkę znikają, i nie wiem co zrobić nie chce mi się za każdym razem tylu stron wpisywać, co zrobić żeby nie znikały, przed formatem było wszystko ok. a internet mam z neostrady

Gość zdesperowana222222
helllppppppppp

Gość zdesperowana222222
czy ktoś jest w stanie mi pomóc?? bo muszę już iść a jak wyłączę kompa to wywali mi adres z kompa i zapamiętany temat

Gość ten lewy
zmienić ustawienia przegląrki albo zainstalować nowszą wersję wygląda to tak jakby nie zamykałasie poprawnie polecam operę .

Gość zdesperowana222222
mam internet explorer 7 to chyba jedna z nowszych. nie wiem nie znam się, ale co zrobić żeby już nie kasowało tych tematów

Gość zdesperowana222222
mam 3 okna otworzone i na jednym nie ma żadnych stron zapisanych mimo że z nich korzystałam 5 minut wcześniej i jeszcze jedno mam otworzone na jednym oknie

Gość ten lewy
zainstaluj operę i nie korzystaj z IE nawet 9.0 :D możliwe że coś jest nie tak z datą systemową albo ustawieniami "prywatności" to wszystko do przejrzenia w opcjach internetowych. ps Interntet przez IE to jak seks bez zabezpieczeń. Tu nie chodzi o to że to zła przeglądarka , poprostu najwięcej wirusów dotyka tą przeglądarkę (ot taka zlośliwość programistów piszacych wirusy ) :D

Gość zdesperowana222222
mam jeszcze mozilę ale z nią dzieje się to samo, w tej chwili nie chce mi się instalowac innych przeglądarek. a gdzie mniej więcej w tych opcjach internetowych trzeba tego szukac bo nie mam zielonego pojęcia właziłam już tam może ze 100 razy ale nic takiego nie widziałam co by mogło mój problem rozwiązać

Gość zdesperowana222222
znalazłam coś takiego - opróżnij folder tymczasowych plików podczas zamykania przeglądarki i to było włączone- czy to była przyczyna kasowania stron??

Gość zdesperowana222222
dziękuję ci marko polo ale jakbyś nie zauważył napisałam że mam i mozilę i explorera i tu i tu dzieje się tak samo

Gość zdesperowana222222
kurde wyłączyłam na noc kompa i znowu mi się te strony skasowały :O :(