Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malena1987

Kiedy ja chcę, to...

Polecane posty

Dlaczego, kiedy mi naprawdę zależy na facecie, to on nie jest szczególnie zainteresowany? Tylko jest np samo pożądanie z jego strony? Dlaczego zakochują się we mnie tylko tacy, których ja nie chcę? :(

Nie mam określonego schematu, że takiego chcę, a takiego nie. Chodzi mi o tą chemię, albo czuję, albo nie. I zwykle starają się o mnie ci, do których nic nie czuję. Teraz też już przez jednego faceta zaczynam prawie chodzić po ścianach z zauroczenia, a on... no nie wiem... chyba tylko pożądanie, mimo, że mówił, że się zauroczył mną...

Gość Rzejzi
Takie życie.. Mi też się podobają te dziewczyny, które mnie nie chcą;/ Może masz wygórowane wymagania:p A spróbuj może choć z raz z tym chłopakiem, który Ci się mniej podoba. Może nie bedzie wcale tak źle jak Ci się wydaje:)

Raz spróbowałam, tylko złamałam mu serce..bardzo. A ten, który teraz mnie interesuje... Raz wydaje mi się, że będzie super,a raz, że porażka, jak wtedy kiedy dziś napisałam wcześniej wiadomość...a on parę minut później odpisal mi na nocnego smsa jednak. Boże, chyba po prostu za bardzo chcę, dlatego nie wychodzi :/