Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Samotni na zawsze

Polecane posty

odrzucajacy od siebie mysl bycia w jakimkolwiek zwiaqzku.sa tu tacy? jak wam sie zyje,ile macie lat.przedstawcie sie;p

Sa 24 moglbym byc tylko z jedna ale ona wybrala inna droge latwiejsza z innym choc mnie kocha a ja nie umiem byc z nikim innym ...

Gość logitech quickcam
26, kobieta. Żyje mi się w miarę normalnie, już tak nie rozpaczam jak parę lat temu. Ale chyba nigdy się z tym nie pogodzę.

Gość pomyslowka
jestem mam 23 l i jestem niezdolna do bycia w zwiazku niedojrzala ..a zyje mi sie ..chyba juz sie przezwyczailam .. ale gdzies skrycie marze zeby byl ktos obok kto wezmie wramiona i z kim bedeszla przez zycie ...

jestescie takimi swirami jak m.kondrat ze pragniecie byc z kims ale tak naprawde chcecie byc sami?

Gość logitech quickcam
Tak:O

a co was najbardziej odrzuca od bycia z kims? mnie ze nie sprostam oczekiwaniom tej drugiej połowki

A mnie, że mnie skrzywdzi druga osoba, zdradzi, pobije, poniży... albo będzie wywierać presję na coś, czego ja nie chcę.. albo zgwałci (a bo to wiadomo?), sprzeda Arabowi na wakacjach w Maroko :o

przeciez wy lubicie byc gwałcone;p a arab da za jedna kobieta 10 krow, 2 kurczaki i swinie.poswiecenie ale dzieki temu bedzie miala co rodzina jesc.przestan byc taka egoistka! nie cierpie takich kobiet;/

przeciez wy lubicie byc gwałcone a arab moze dac za taka dziewoje 10 krow,2 kurczaki i swinie.dzieki temu twoja rodzina bedzie miala co jesc na swieta.przestan myslec tylko o sobie,zrob cos dla innych,nie badz taka egoistka! nie cierpie takich kobiet;/