Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrumieniona

Zdjęcia byłej dziewczyny na kompie...co sądzicie?

Polecane posty

Gość zrumieniona

Cześć, ostatnio przegladałam z moim chlopakiem zdjęcia na kompie i okazało się, że trzyma wciąż foldery ze zdjęciami byłej dziewczyny :( Gdy zapytałam dlaczego ma, odpowiedzial zdziwiony, że to przecież kawalek historii, wspomnień i nie ma zamiaru tego kasowac. Zrobiło mi się przykro,wstyd mi ale sprawdziłam tez jego gg bo zaczęlam coś podejrzewać, pisał do niej teksty typu co słychać jakieś 2 miesiące temu(my jesteśmy razem 5 miesięcy)pozniej na szczeście cisza ale ja czuję się podle bo sprawdziłam to archiwum i dlatego, że on wciąż ma ją w tym komputerze :(Co myslicie o tym?

on uprawia milosc analna z tym zdjeciem.uwazaj bo monitor moze wybuchnac

Gość zrumieniona
prosze nie wklejajcie jakis tekstow nie zwiazanych z tematem.Nie wypytywalam za bardzo ale wydaje mi sie ze on strasznie sie zakochala to ona zerwala

Mysle, ze jestes przewrazliwiona...Nie masz sie juz czego doczepic. Ja tez mam zdjecia bylych i co z tego.Trzymam je chocby dlatego, by kiedys sobie wspomniec co robilo sie jak bylo sie mlodym.

Gość zrumieniona
ok dzieki, problem tylko jest taki ze on dal tej bylej rzucil inna dziewczyne z ktora byl 2 lata, pewnie dlatego jestem taka zazdrosna :(

Zastanowilabym sie czy w Twoim przypadku sytuacja sie nie powtorzy jak z tamta poprzednia...

Gość Annna76
Brakuje wam poważnych rozmów w związku moja droga. Skoro zostawił dziewczynę z którą był 2 lata jaką masz pewność iż za jakiś czas nie potraktuje tak ciebie? uważaj ten typ tak ma:) i wspomnisz kiedyś moje słowa... :)

Gość polejka
a ja skasowalam i moj maz zdjecia swojej bylej tez. to co sie chce pamietac albo nie masz na to wpywu i tak pozostaje w glowie, nie rozumiem po co mam zostawiac jakies namacalne wspomnienia skoro nie zalezy mi na bylym by siedziec i rozpamietywac. pamietam bo byla to czesc mojego zycia ale bez przesady po co mam zostawiac sobie pamiatki po nim ?

wydaje mi się, że gdyby było tak, że te zdjęcia po prostu gdzieś się posiały i zapomniał ich skasować, to ok. zdarza się. ale on wprost Ci powiedział, że nie ma zamiaru, więc uważam, że może czuje do niej jakiś sentyment, bo można trzymać na pamiątkę zdjęcia z wakacji, albo z imprez, ale nie z byłymi partnerami...

Cześć, ostatnio przegladałam z moim chlopakiem zdjęcia na kompie i okazało się, że trzyma wciąż foldery ze zdjęciami byłej dziewczyny tez posiadam i co z tego ? to zalezy jak kazdy z nas traktuje owe fotki... sa tacy co z był maja tapety na kompie niektórzy trzymaja ja ramce elektronicznej gdzie owe dziewcze zmienia pozy i mimike twarzy... sa tez tacy co trzymaja owe fory na płytach gdyz uwazaja ze takie zdiecia to tylko wspomnienia ... osobiscie zaliczam sie do tych ostatnich :D

Gość takaa jedna
mój facet za to nie ma zdjęć byłej na kompie,ale na płytce i jedno zdjęcie,które chyba kiedyś bylo w ramce wrzucil miedzy ksiazki;/

Gość opxnunaehop

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
brat_niedziewdz ty swoje trzy grosze zawze musisz wszedzie wcisnac nudziarzu ? :o

Gość zdegustowany na maxa
popieram wypowiedz powyzej! niedzwiedz jest fatalny;/ i te jego teksty co rusz;/

tez posiadam i co z tego ? zawsze musiz o sobie cos powiedziec? to ze ty posiadasz nikogo tonie obchodzi i nie pisz zawze jak najmadrzejszy, udzielasz rad w taki sposob jakbys byl wszystkowiedzacy a jestes starym nudnym piernikiem :o

posłuchaj, jeśli jest dla Ciebie dobry, widzisz że kocha itp to daj spokój z tymi zdięciami. rozumiem że jesteś zazdrosna, też bym pewnie był, ale to są ważne wspomnienia. Niech trzyma te zdięcia jeśli chce, Troszkę więcej luzu w związku.

xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz a Tobie się nudzi? za spokojnie masz w życiu? jak Ci coś nie pasuje to puszczaj mimo uszu i oczu,a nie wylewaj swoje pretensje na pierwwszego lepszego brata miśka;) wydawało mi się,że każde forum polega na tym,że każdy może się wypowiedzieć na dany temat,wyrazić swoje zdanie,podzielić się swoimi doświadczeniami. A Ty co? taki ważniak jesteś,że nawet z niezarejstrowanego nicka piszesz? hahaha żałosny jesteś:P:P:P

zawsze musiz o sobie cos powiedziec? to ze ty posiadasz nikogo tonie obchodzi widzisz cos sprzecznego w mojej wypowiedzi co do tematu ? bo ja nie... natomiast piszac o mnie niestety ale burzysz watek tematu i by nie sprowadzac sie do twojego poziomu ..koncze z toba ta pseudo dyskusje. osobiscie proponował bym ci odpowiedziec autorce na jej zadaane pytanie odnoszace sie zdiec byłych partnerów... tak chyba bedzie lepiej ...

Gość shelle22
Moim zdaniem facet nie ma wyczucia:O Jak chce miec zdjecia bylej, to dlaczego nie zgra ich na plyte i skasuje z komputera?

zlosliwa bede pisal z nicka jakiego mi sie podoba a tobie nic do tego, ale niedzwiedz zawsze wtranzala swoje trzy grosze doklejajac cos w rodzaja ze jesli on tak nie robi tzn. ze tak jest najwlasciwiej, takie rady sa do dupy :o i na kazdym temacie gdzie go widze to samo robi, co za kretyn :o

xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz-------->:D masz pełne prawo do takiego zdania:D mnie sie nie podabaja np nicki typowo literowe .... ale o tym nie bede głosił wszerz i wzdłuz na wszystkich topikach ...:P bo i po co ?

a mi się wydaje, że albo coś do niej nadal czuje albo jest palantem. żeby pisac i miec zdjęcia na kompie z byłą dziewczyną to lekka przesada. Skoro tak mu żal tych zdjęc i ma gdzieś co Ty możesz czuc i domaga sie kontaktu z tamta to raczej nic do Ciebie nie czuje

spójrz na to z innej strony, jesteście razem, jesteście szczęśliwi, ale nic nie jest wieczne, może Wam się nie ułoży. Skasujesz wtedy wszytskie jego zdjęcia? Wykreslisz z pamięci? Chciałabyś żeby on to samo zrobił z wspomnieniami o Tobie bo jego obecna nie może znieśc mysli, że kimś tam dla niego byłas?

Gość zrumieniona
Cóż, między nami nei je4st do konca dobrze-duzo sie klocimy, on twierdzi ze go nie slucham a tak naprawde on sie przede mna nie otwiera:( Boje sie wlasnie tego ze tez mnie kiedys moze zostawic tak jak tamta pierwsza dziewczyne, ktos wyzej napisal ze brakuje nam tej rozmowy-to prawda, ale kiedy ja zaczynam to on sie wykreca, widac ze go to bardzo boli co zrobil, ale wiem ze musialo mu na tej drugiej bardzo zalezec skoro dla niej rzucil tamta, stad tak bardzo mnie z kolei boli ze ma jej zdjecia na kompie:( Nie wiem, czasami mysle zeby to zakonczyc bo mamy spore problemy w komunikacji...