Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxunka

czy to ciąża

Polecane posty

Gość maxunka

mam taki obiaw podejrzewam ciąże boli mnie troche w podbrzuszu czasem kłuje w boku a ostatnio 2 dni boli mnie w okolicy pępka jestem w24 dniu cyklu czy jak zrobie test wyjdzie

Napisz dlaczego podejrzewasz ciążę i jak długie masz cykle, czy stosujesz zabazpieczenie, czy nie na podstawie informacji, które podałaś to ciężko odpowiedzieć.

tak jak poprzedniczka uważam , że za mało informacji...równie dobrze to mogą byc jakieś bóle owulacyjne czy cośw tym stylu. Więcej informacji jest niezbędne!!

Gość maxunka
kochałam się w dni płodne cykle mam co 27 -30 dni i mam ciągle wzdęty brzuch

Gość maxunka
bardzo prosze odp mi nie wiem czy już moge zrobić test

Najlepiej poczekać do dnia spodziewnej miesiączki-wtedy będzie wiarygodny, ale jeśli były to dni płodne i nie było zabezpieczenia to czarno to widzę.

Gość maxunka
czyli może tak boleć brzuch to jest obiawa wie ktoś

Dziewczyno, nie panikuj to równie dobrze mogą być objawy przed @. Ja czasem też tak miałam, więc spokojnie. Jka się człowiejk nakręci to potem we wszystkim widzi ciąże. Także poczekaj do paru dni jak ci się zacznie spóźniać @ (pamietaj że z tych nerwów to sama go możesz przesunać ka będziesz chizować) i dopiero poetm rób test.

ja miałam paskudne bóle brzucha w pierwszym tygodniu po owulacji. Potm ustały a zostały tylko drażliwe sutki. No i jestem w ciaży :) te bóle sa podobno normalne.

Gość maxunka
a jak zrobie test to jest szansa że już będzie widać 25 dzień cyklu

proponuję jednak poczekac do dnia spodziewanej miesiaczki. teraz stęzenie hcg w moczu może byc za niskie

Gość maxunka
hm spróboje wytrzymać do 26 dnia dłużej nie dam rady jak nic nie wyjdzie powtórka tylko nie pokoi mnie ból w okolicy pępka

pamietaj tylkom,że wiele kobiet bądź to z wielkiej chęci bycia mamą bądz to ze strachu przed ciaża stają się bardzo wrażliwe na wszytskie objawy które ewentualnie moga sugerowac ciąże. Przede wszystkim nie stresuj się, bo tak jak juz ktoś napisał stres moze wpłynąc na rozregulowanie cyklu.