Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona190283

ciąża + antykoncepcja POMOCY

Polecane posty

Gość zmartwiona190283

witam. mam taką sprawę i sama nie potrafię sobie poradzić... otóż. ok 10 grudnia byłam u lekarza po tabletki antykoncepcyjne. Lekarz zbadał mnie i tak dalej i wypisał tabletki. Zostałam poinformowana o sposobie przyjmowania itp. wiem, że 1 tablętkę powinnam wziąć z dniu dostania okresu (jest to mój pierwszy raz) 18 grudnia miałam lekkie (dostłownie lekkie) krwawienie, nawet nie w kolorze czrwonym, tylko brązowym. Wzięłam więc pierwszą tabletkę, następnie krwawienie ustało. Dwa tygodnie przed tym faktem kochałam się z moim chłopakiem, ale było to tylko raz, z zabezpieczeniem, no i bardzo uważaliśmy. Tabletki biorę do tej pory, a okresu nadal nie ma... Ze strachu, dwa dni temu zrobiłam test ciążowy, ale wynik był negatywny... nie mam pojęcia co robić i co się ze mną dzieje... PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ :(

Mozliwe, ze przez to, zę wzięłaś tabletki okres Ci zanikł, weź do końca opakowania i czekaj co będzie w ciągu 7 dniowej przerwy.

Gość cosinuss_
zgadzam sie z opinia powyzej,.po za tym na pocz.brania tabletek krwawienie moze nie wystapic.

ja za każdym razem jak zaczynałam brac tabletki to okres u mnie znikał do 10godzin po wzięciu pierwszej tabletki