Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boli

niewiem co robic mąż w pracy!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jestem w 30 t.c wlasnie sie obudzilam cala mokra jak by mi wody odeszly a brzuch boli mnie jak przy miesiaczce co mam robic??? pomozcie to moja 1 ciaza!

Gość xxxxxxxxxxxxxxyxyyyy
może do lekarza pójdź, wezwij pogotowie, niech mąż się zwolni z pracy i przyjedzie? na pewno nie jest to normalne. Nie siedz na kafe tylko jedź na pogotowie.

Gość Anialisa
Jak najszybciej jedź do szpitala! Odeszły ci wody i teraz nie ma odwrotu, będziesz rodzić. Ściągnij szybko męża do domu! Nie zwlekaj, bo nie donosiłaś ciąży do końca, im szybciej pojedziesz do szpitala - tym większe szanse na zdrowie i życie ma twój dzidziuś. Powodzenia i trzymam kciuki!

niektóre matki mnie zaskakują :O zaczniesz rodzic i też bedziesz siedziec na kafe??? na pogotowie dzwon albo taxówka i do szpitala zgos tylko takxówce jaka sytułacja że potrzebujesz pomocy albo bo meża głupie pytania

Gość szybko szybko
dzwon do meza niech zabierze cie do szpitala , albo popros kogos znajomogo albo zadzwon na pogotowie jesli skurcze sa juz bardzo czeste skoro wody odeszy to znaczy ze niedługo urodzic . zycze powodzenia.

ja pierdziele niektóre laski sa na serio mega. Mi by wzyciu do glowy nie przyszlo zeby napisac na kafe w czasie kiedy moje dziecko przyhodzi na swiat. Co ty oczekujesz ze poród ci tu odbierzemy?

Gość hahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahaha

Gość tak myśle....
to chyba prowokacja,nie wierze,że ktoś może być tak bezmyślny........

pewnie, że prowokacja, jaka normalna laska po odejściu wód myśli o tym, żeby zaczerniać swój nick? :DTylko w głowie się nie mieści, że ktoś ma tak genialne pomysły jak zakładanie topicu o takiej tematyce.. :o

Gość dorcia33
Masakra !masz czas na pisanie?Lec do lekarza taksowek nie ma/Hej to 20 wiek!!