Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

źródełko

faceci to cholerni egoiści

Polecane posty

dlaczego oni wszyscy tacy są?? żadne z nich bustwa a biegają tyko ja jakimiś ślicznotkami, które ich wykozystują na całego, a na normalne laski nawet nie spojżą albo uważają je za kumpele

Gość powiem tylko.
naucz sie pisać dziecko zamiast tu siedzieć sięgnij po słownik ortograficzny:o bo może dlatego Cie nie chcą:o

Gość powiem tylko.
dokładnie,może nie przyszło ci do głowy ale te ślicznotki pewie chociaż piszą bez błędów

Gość neo dziecko idz sobie
ja mam dla innych normalną dziewczynę ale dla mnie jest ona wyjątkowa to za mną latają tę jak to określasz "ślicznotki" napisałaś to strasznie ogólnikowo nie obrażaj innych takich jak ja ok?

neo dziecko idz sobie i kto tu kogo obraża nie wiesz kim jestem i ile mam lat a tak się do mnie zwaracasz. Wiesz wyjątek potwierdza regółę...

taki mam nick na kafe -_-

Gość
źródełko => moja panna też ma dysortografię i pisze bez błędów. Ja też. Tylko, że docenia się ludzi, którzy dają z siebie 100%, a nie mają na coś papiery. Tobie nawet operacja plastyczna nie pomoże, bo dać się przelecieć, a utrzymać faceta, to dwie inne kwestie.

Gość dokładnie xxyyxx
ja tez nie poleca na brzydkiego faceta:p a że o siebie dbam to juz inna sprawa żródełko nie dośc że brzydka jak pisze to jeszcze głupia i postawiła wszystkie laski w jednym szeregu razem z pudrem nigdy nie używałam pudru,nawet sie nie maluję:D

buhahahaha idziemy nie pisze z nią bez sensu ja tu z szczerą intencją chce pomóc powiedzieć co i jak mogla by zmienić a ta z takimi tekstami.! ajj narazie

Gość sympatyczny i konkretny
Źródełko - przestań pieprzyć i pokazuj sroma. Inaczej odpadasz w przedbiegach. Ps. Tylko nie mów, że nie masz ochoty na ruchu-ruchu. Gdybyś nie miała, to byś tu nie pisała.