Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Wiele się zmieniło od ostatniego czasu jak tu byłem

Polecane posty

Odszedłem z kafeterii jakoś w kwietniu 2008 jak tylko zacząłem budowe swojej przychodni. Teraz już wszystko dograne. Mogę znowu wrócić na kafe, będę miał więcej czasu. Od tego czasu wiele się zmieniło. Odeszła ode mnie żona tak więc jestem już singlem i szukam kobiety. Pamietacie tą akcje z fotką i jak odkryła moje konto? No właśnie z tego powodu był rozwód. Nic nie pomogła nawet wycieczka do Peru. Mniejsza z tym. Nadal jestem przystojny więc czuje się dobrze. Pozdrawiam

Gość fajnie ze do nas wracasz
bardzo teskniliśmy za twoim kabanem :)

Gość ahah----22
co tam pisze po arabsku??? ze cos aganczycy przemyconych ????

Goowno nas to interesuje.... jestez załosynm cwelem pierdolącym jakies do chooja nie podobne herezje....won z tąd...

gówno mnie zabolało poprostu kazdy glupi wie ze jestes zwyklą i na dodatek nędzną prowokacją............

Gość przecież ta projekcina
tu byla regularnie tyrana :D chyba "rzondził " :D

Gość pełne jadu ale męskiego
prosto z bill są twoje jelita :D

wez człowieku koorwa skończ płakać !! na dzien dobry powiedziano ci won i kady stwierdził ze ejstes pojebany i nikt nie chce z toba polemizowac wiec teraz sie nie dziw ze ci jadą i bedą zreszta jechac cały czas ja na twoim miejscu ulotniła by sie z tąd jak najszybciej.... tylko sie kompromitujesz.... żal mi ciebie :O

Gość o stary poczciwy sirhan
sie pojawił. :classic_cool:

nie wiem co ci przeszkadza w mojej obecnosci tu na forum? to ze jestem arabem a nie polakiem az tak bardzo cie boli? jakbym był biały to pewnie od razu inne podejcie. Banda hipokrytów. Wali mnie twoja opinia tak jak i wielu innych źle mi życzących. A wiecie dlaczego ludzie komuś źle życzą? Bo mu czegoś zazdroszczą!

Gość siema sirhan wypuścili
cię już s psychiatryka ? swego czasu głosno było o twoim pobycie w szpitalu :classic_cool:

Było głośno bo jestem lekarzem tak więc często w szpitalu bywam i to nadal ale nie w psychiatrycznym. Trochę ząłuje że nie mam takiej specjalizacji bo może bardziej bym co niektórych zrozumiał np stoprocent i inne gnojki.

Gość Sirhan ad-Din an Nabheni
moim ulubionym sportem jest ucieczka przed osiedlowymi patriotami goniącymi mnie z okrzykami "łapać parcha" i "śmierć wrogom rasy". Zwykle daję się im dogonić gdyż kręcą mnie klimaty BDSM i grupowe bolcowanie :classic_cool:

Gość co sie go czepaiacie
projekt, nie projekt ale przynajmniej jest wesoło.:p

Gość siema sirhan wypuścili
chłopie wyluzuj choroba psychiczna to nie koniec świata nie wstydź się , grunt ,że wyzdrowiałeś ;)

hahahaha ludzie trzymajcie mnie bo padnę !!!!!! :D:D:D:D czego mam ci koorwa zazdroscic prostaku ?? ze wywodzisz sie z kraju obrosnietego syfem, smrodem i zarazą??? i ze tez taki jestes ?? mow co chcesz ale i tak wiekszosc ma taka opinie o arabach ze są brudasami zreszta zaraz ci podesle linka do topiku na którym juz dawno temu opisałam o co chodzi czarno na białym.

i koorwa nie zycze ci zle bo cie w sumie nie znam i mam ci w doopie ale poprsotu wkoorwiasz ludzi??? tak ci powiem.

Gość do stoprocent
czy ty sie dobrze czujesz? poki co to ty sie sama osmieszasz.wyluzuj odrobinę.😴

Gość do stoprocent
wkurwia ale jak widac tylko ciebie.:D:D:D

Gość lilka0098
araby są wiekszymi czysciochami niz polacy. np kąpia sie 3 razy dziennie a nie jak polak raz dziennie i to nie zawsze.

Dzięki setunia, widze że są i normalni forumowiczki, kobiety z natury są bardziej tolerancyjne, mi tam też nikt nie przeszkadza tu na forum. Nawet jak ktoś mi źle życzy jak stoprocent to ja jej życzę dobrze bo taką mam naturę.