Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozalka83

czy pomógł komuś z was lek przeciwdepresyjny ASENTRA??!!

Polecane posty

Czy Asentra uzależnia?? Psychiatra stwierdził że mam lęki napadowe i przepisał mi Asente ale boję się że mogę się uzależnić co gorsza boję się że lęki po odstawieniu mogą się nasilić. Kupiłam lek i leży od 2 dni mi przed oczami i się zastanawiam czy brać czy nie. Podzielcie się swoimi doświadczeniami Z góry pięknie dziękuję!

Gość anjaa
Hej ja bralam asentre przez rok, po odstawieniu bylo wszytsko ok:) POlecam naprawdę ten lek, jest on nowej generacji, nie uzaleznia, czlowiek nie jest po nim spiący. Mi pomógl w 100 %. pozrawiam

Gość ostatniabylam
Tez zastanawiam sie nad takimi lekami. Mozecie napisac cos wiecej na ten temat? Bierzesz takie tabletki i zycie wydaje sie byc piekniejsze?

Gość anjaa
Lek ten uspokaja, ale nie ma się po nim żadnych schiz hehe:) Próbowałam wiele leków , ale ten okazał się najlepszy:) Pamiętajcie tylko, ze uzywajac tego leku nie można zajsc w ciążę!

brałam ten lek niedługo, ale moge powiedziec ze na depresje dziala swietnie, rozjasnia umysl i czlowiek czuje sie naprawde dobrze, jego wielkim minusem jest to ze kompletnie nie moglam po nim spac, cierpie tez na bezsennosc spowodowana depresja a ten lek niestety to poglebial i musialam odstawic, teraz jestem na trittico ale jednak nie jest to tak dobry lek jak asentra, chociaz po nim spie to jednak treszta nie jestjuz taka super :/