Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach ten 2008r

czego NIE zrobilam w 2008r

Polecane posty

Gość ach ten 2008r

nie calowalam sie nie mialam chlopaka nie rozdziewczylam sie nie bylam na wakacjach w cieplych krajach nie nabralam pewnosci siebie nie wyleczylam sie z kafe:P nie byla na porzadnej imprezie

zacznij się dziewczyno ogarniać, bo słabo widzę Twoje dalsze życie :P zgorzkniejesz niebawem i będziesz jak te mohery co się wykłócają o miejsce w tramwaju. pewnie przegrywasz życie przez kafe? :D

Gość ach ten 2008r
wbrew pozorom nie siedze calymi dniami na kafe i mam znajoych:P tylko nie udalo mi sie zrealizowac w tym roku moich priorytetow :P

Gość fghfgh
nie zatrzymałam przy sobie ukochanego nie wyszłam za mąż nie zaszłam w ciążę nie schudłam tyle ile chciałam nie znalazłam pracy :(:(

Gość Okrąglinek
Nie pojechałam ani na koncert Sex Pistols ani na koncert Rufusa Wainwrighta ;(

Gość JUSTYNKA2525
Nie przespalam sie z moIm przystojnym szefem,ale jeszcze wszystko przede mna!!:-))

Gość ciągle to samo
nie zatrzymałam przy sobie ukochanego nie wyszłam za mąż nie zaszłam w ciążę nie znalazłam pracy nie wyjechałam na fajne wakacje :o

Gość o jejku jejku
nie udało mi się zajść w ciążę, a poszłam na in vitro. Nie dostanę papierów adopcyjnych w tym roku jak liczyłam, a dopiero w lutym, nie zrobiłam remontu pokoju, ale zrobię:) mam już nowy dywan:) tylko podłogi brak, nie wykończyłam okien w domku gospodarczym, ale wykończe w m aju:)