Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubna***

Czy ktos wiozl moze suknie slubna za Stanow do Polski?

Polecane posty

Gość slubna***

Chcialam zapytac, czy jest jakas dziewczyna, ktora wiozla suknie slubna do Pl z USA? Czy mozna jako bagaz podreczny, czy nie pozwola? Zanaczam, ze dzwonilam do LOT-u i tam nie wiedza, mowia zeby sprobowac ale nie gwarantuja:( Ktos wie?

Gość Bronia z Rzeszowa
a co ta sukienka scyzorykami obszyta ?????? zloz ja na pol, do specjalnego pokrowca i jako podreczny, przeciez i tak ja pozniej oddasz do pralni, czy tylko do uprasowania.....

Gość slubna**
Bronia, no nie wiem wlasnie jak ja przewiezc, bedzie w specjalnym worku ale na cala dlugosc, normalnie jak garnitur - nie chce zeby ktos sie przyczepil i juz, moze ktos wiozl i wie jak to jest...

Gość Lukrecja Kiełbasa
zloz na pol i do walizki, a swoja droga to dosc dziwne scigac sukienke z USA kiedy wszystkie Amerykanki scigaja sukienki z Europy :O

Gość Lukrecja Kiełbasa
jak sie nie zmiesci to wyslij w paczce

Gość slubna**
ja nic nie sciagam, ja jede do PL brac slub i biore sobie sukienke ze Stanow, bo mi sie akurat ta podoba. Dzieki bardzo za komenty, po prostu pytalam, czy ktos wiozl ze soba ale widze, ze niektorzy wytrzymac nie moga i skomentowac musza:) Juz nie pytam, zostawcie swoj jad dla siebie albo dla swoich bliskich Wesolych Swiat!!