Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidzia zajac

o rany chyba jestem w ciąży!!!!!

Polecane posty

Gość lidzia zajac

zrobilam test 2 kreski ide za 2 godz do ginekologa czy on to potwierdzi w 100%??

Gość anka156
zalezy ktory to tydzien? Moj gin ost. stwierdzil ze 2-3 tygodnie po stosunku mozna wyczuc przy badaniu.

Gość anka156
najlepiej zrobic badanie krwi pod wzgledem ciazy najbardziej wiarygodny

Gość lidzia zajac
zobaczymy co powie u mnie właśnie minęło ok 2 tyg

Gość i po tych dwóch tygodniach
od stosunku wyszedł pozytywny wynik? bo mi 15 dni po wyszedł negatywny i się zastanawiam czy nie za wcześnie go zrobiłam

Gość anka156
a zabezpieczalas sie jakos? Ja bylam badana po 2,3 tygodniach od stosunku i lekarz stwierdzil ze mozna przy usg dopochwowym zobaczyc i przy badaniu tez, wiec mysle ze jak jestes to moze Ci potwierdzic i ewentualnie wyslac na badanie krwi ktore jest wiarygodne

anka156 no to masz zdolnego lekarza ja byłam w II miesiącu ciązy moj lekarz powiedział żebym przyszła za 2 tyg i wtedy da mi 100% odpowiedz :/

Gość lidzia zajac
no nie wiem mam 2 kreski i to bardzo wyrazne. Jestem w szoku bo mam male torbieliki i PCO zobaczymy czy test sie nie pomylił

Gość lidzia zajac
nie zabezpieczałam sie bo chcemy miec dziecko

Gość anka156
acha, ale dwa tygodnie i wyrazne dwie kreski? wiesz co moim znajomym w 2 tygodniu wyszly ze sa w ciazy ale kreski byly bardzo nie wyrazne, prawie nie widoczne a u Ciebie wyrazne to chyba pozostaje pogratulowac:) fajnie ze sie Wam udalo bo jest wiele osob ktore chca i nie moga:)

Gość anka156
nie wiem czy jest zdolny czy nie ale wiarygodny!

Gość słyszałam ze
jak jest torbiel, tot est tez moze wyjsć pozytywny. Ale jeśli się nie zabezpieczłas, to to na pewno ciąża, wiec serdecznie gratuluję:)

Gość do lidzia zajac
no wiec gratuluje:)test napewno dobrze wyszedl jezeli masz 2 dobrze widoczne kreski nawet gdyby jedna byla jasniutka to i tak pozytyw by byl fajnie ciesze sie razem z toba a gin juz potwierdzil??? bo mi dopiero potwierdzil w szostym tygodniu.

mi sie wydaje ze to za wczesnie na potwierdzenie ciazy przez gina :) ale nie przejmuj sie jezeli sa 2 kreski to jestes w ciazy :) a potwierdzenie tego przez ginekologa to tylko kwestia czasu :)

Gość traaallllallllka
ja jak szłam do mojej przychodni to pierwsze co to pytali czy test robiłam , a jak moja kumpela powiedziała że nie ale poprostu czuje że jest w ciąży ( w tej samej przychodni) to ginekolog ja normalnie ochrzaniła.

ja byłam 15 dni po zapłodnieniu u gina i na USG widać było pęcherzyk ciążowy... a pierwszy test pozytywny ze słabą drugą kreska wyszedł mi wieczoram dokładnie 12 dni po owulacji...miałam owulację wywoływana więc wiem dokładnie, kiedy ona była... także na USG dopochwowym powinno już być widać

ja byłam 15 dni po zapłodnieniu u gina i na USG widać było pęcherzyk ciążowy... a pierwszy test pozytywny ze słabą drugą kreska wyszedł mi wieczoram dokładnie 12 dni po owulacji...miałam owulację wywoływana więc wiem dokładnie, kiedy ona była... także na USG dopochwowym powinno już być widać

Gość traaallllallllka
to dziewczyny, tak na wasze rozumowanie, test robiony 15 dni po stosunku jest wiarygodny. Dodam że te same testy robiłam już z 5 razy i dwa razy były pozytywne a trzy razy nie.

Gość traaallllallllka
chodziło mi o to że zawsze były wiarygodne. Tylko że jak te 2 razy byłam w ciąży to test robiłam ok 2 tyg po terminie spodziewanej miesiączki, a nie 15 dni po stosunku.

wiesz, różnie to bywa, zależy jakie masz stężenie hormonu we krwi... czasem babkom w 2 tyg po terminie okresu nie wychodził pozytywny a okazywało się, że była ciąża... nie ma reguły... najpewniejszy test BETA HCG z krwi, daje pewność!!! koszt ok. 30zł, wyniki zazwyczaj na drugi dzień...

Gość lidzia zajac
no wiec kochane dziewczyny jestem w ciąży:))))) gin zrobil mi usg i bylo widać 5 mm pęcherzyk!!!!

Gość lidzia zajac
a i termin wyznaczył mi na 20 sierpnia:)

Gość anka156
GRATULACJE!!!!!!!:)

Gość anik...
Jejku gratuluje ci:) ale fajnie

Gość lidzia zajac
Dziękuje:)