Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Dziś przeżylam swój pierwszy raz!!

Polecane posty

Gość mało mnie to intersuje

Gość ROMAN z FORUM
I CO NIE BOLI UCHO... NIC NIE WYCIEKA...

Gość jak bylo mow
:) ile masz lat? mow swoje odczucia:)

Mam 18 lat.W ogóle no mój chłopak, że tak powiem miał lekkie trudności, żeby we mnie ''wejść'', ale udało się, starał się, żeby było delikatnie, ale to bardziej bolało, więc chciałam, by był bardziej zdecydowany.Naprawdę bardzo mnie bolało.

Gość gratulujemy
witaj w gronie nie-dziewic:P hehehe

Gość Maadziula
ja mialam swoj pierwszy raz w wieku 19lat i na szczescie nie bolalo!!! ;)

Gość o fuuu
A kogo to obchodzi? To se przeżywaj ten pierwszy raz i daj ludziom spokój :P

Gość dojrzała ze smakiem
ale mam nadzieje slonce,ze sie zabezpieczyliscie???

Gość dojrzała ze smakiem
no to ciesze sie, moja droga,ze o tym nie zapomnieliscie! pozdrawiam :)

Mam 18lat.AJestem z chłopakiem pół roku, nie żałuje, mam porządnego i kochanego chłopaka.Uzylismy prezerwatyw, też sie bałam, że coś peknie itp. ale naprawdę bez obaw, kupcie durexy i sie nie obawiaj, że cos peknie.Ból to indywidualna sprawa, mojej koleżance nawet krew nie pociekła, a mi tak, więc wiesz.Prezerwatywy wydają mi się najlepsze moj chłopak mówi, że nawet mu nie przeszkadzało, więc nie powinno byc problemu

Gość morandiiiiiii
Martuleczek dzięki za odpowiedź:) ja myślałam nad durexami extra save, ew. łącznie z globulkami typu patentax oval... wiesz, może bolało Cię tak bardzo, bo nigdy nie miałaś hmm palcówki? albo nie używasz tamponów? wiem, że penis jest grubszy, ale nasączony tampon troszkę rozciąga pochwę

Gość mała milusinska
przy moim pierwszym razie nic nie bolalo,ale fakt bylo troche krwi..ale to juz zawsze zalezy od dziewczyny:) najwazniejsze zrobic to z ukochana oddana osoba:)

Wydaje mi się, że to zależy od dnia cyklu.Po prostu byłam ''sucha'' heh że tak to ujmę.Tak extra safe dokładnie.Tamponów nigdy nie uzywałam bo nie umiem ich wkładać heh

To było cudowne kiedy po stosunku chłopak powiedział mi, że bardzo sie cieszy, że zrobił to ze mną był kochany po prostu czuły i w ogóle rozbrajający ;)

Gość morandiiiiiii
Martuleczek aaa to pewnie dlatego Cię bolało :) sucho (pewnie też troszkę przez stres) + nigdy nie używałaś tamponów... i co teraz już tylko gumki czy przerzucicie się na tabsy? tzn. Ty się przerzucisz (dlaczego to zawsze my musimy się truć:O)

Gość musisz coś z tym zrobić
o ja cie pier.... ale dzieci tu siedzą

Gość morandiiiiiii
musisz coś z tym zrobić spierdalaj 🖐️ rozumiem, że ty się odrazu urodziłaś jako dorosła i dawałaś doopy bez żadnych obaw?

Gość mała milusinska
To było cudowne kiedy po stosunku chłopak powiedział mi, że bardzo sie cieszy, że zrobił to ze mną był kochany po prostu czuły i w ogóle rozbrajający no to super:) to najwspanialsze wtedy!!!!! ale fakt "suche" dni nie sa zbytnio super przy stosunku,bo potrafia wszystko utrudnic;/

Gość a ile lat ma Twój chłopak
? I jak sie poznaliście? Lubie o tym czytać. :)

Gość musisz coś z tym zrobić
morandiii urodiząłm sie jako noworodke,ale tym wieku to doopy nie dawałąm jak ty to poetycko ujmujesz - chociaż miałam komu. dałam doopy mając 21 lat i nie żałuję. to mógł być mój 3, a był 1.

Gość morandiiiiiii
ja też, bo sama jestem przed (nie mogę się zdecydować, mój chłopak nie naciska choć ma 20 lat już, ale oboje chcielibyśmy już to zrobić) i lubię czytać doświadczenia innych dziewczyn w moim wieku, czy nie żałują, że zrobiły to w tak młodym wieku, bo 18 lat to jednak nie jest dużo

niedługo wybiore sie do ginekologa zeby mi przepisal tabsy, ale jeszcze sie zastanawie bo wlasnie to czemu my mamy sie truc hehe mam andzieje ze jak juz to dobiorze mi takie ktore mi nie zaszkodza narazie bedziemy uzywac gumek.Tylko chyba nalezy kilka dni odczekac zeby sie ''zagoiło'' poza tym zbliza mi sie okres, wiec na jakis czas celibat;)

Gość dks
jak tak dalej bedzie to beda tu pisac dziewczynki lat 7 w stylu "pierwszy raz pocalowalam chlopaka" .dziewczyno fajnie ze mialas swoj pierwszy raz ale czy odrazy caly swiat to musi wiedziec zachowaj to dla siebie , czy widzisz żeby każdy chłopak wchodził i sie chwali jak zaliczył laske ???