Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania bardzo zdenerwowana

Moj chlopak zobaczy moja chalupe

Polecane posty

Jedziemy z moim chlopakiem pierwszy raz do moich rodzicow na swieta. Pracuje i mieszkam w miescie (wynajmuje mieszkanie), on jest z miasta. Poznalam jego rodzicow, maja ladne czyste mieszkanie, a moi? No wlasnie... Bieda, nedza i brud. Moj ojciec nigdy nie dbal o to jak dom i obejscie wyglada, jak sie lata temu cos yrwalo, zniszczylo, to stoi do tej pory. Do tego kasy nie maja. Kocham moja mame bardzo, ale do najczystszych nie nalezy i w domu jest bardzo brudno. Po prostu syf, kila, moglia. Wszystko stare, zasyfione, zniszczone. Nawet jakbym tam tydzien wczesniej pojecha sprzatac, to nie dam rady tego gnoju sprzatnac. :( Tak bardzo mi przykro, bo strasznie sie obawiam reakcji mojego chlopaka. A on bardzo naciska na ten wyjazd, mamy powazne plany, wiec nic dziwnego, ze che poznac miejsce gdzie dorastalam...:( Boze, co ja mam robic? :(

Dzieki, bardzo mi pomogliscie :(

Gość Fajny topic
A ja mysle, ze jak jego uczucia sa prawdziwe, to ... Nie, w sumie tak nie mysle. Mysle, ze to skad pochodzisz moze dac mu duzo do myslenia. Kurde,wscieklabym sie na moich starych jakby tak dom zapuscili....

Gość oj rozumiem cię
przez całe liceum nie zaprosiłam do domu ani jednej koleżanki:O

Staralam sie go przygotowac, powiedziec, ze jestem z nedzy itp. ale on najwyrazniej nie zdaje soebie sprawy z tego, jak to moze wygladac....:(

Gość ROMAN z FORUM
BRUDASKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pancia11
porozmawiaj z nim,przygotuj go na to co mozecie zastac o napewno bedzie ok.

Dla niego nedza, to moze brak debowego parkietu na podlodze. A w moim domu jest grzyb, stare okna, z peknietymi szybami, zaklejonymi tasma, zawalony plot, w lazience wiadrem sie splukuje, osmolona kuchnia, piece weglowe jeszcze z czasow PGR itp rewelacje. Boze, marze zeby wydarzylo sie cos i zebym nie musiala go tam zawiesc.

Gość britnej spirs
najlepiej chyba jak powiesz mu prawdę... po prostu uprzedzisz go

Gość ROMAN z FORUM
NIE RÓB Z NAS I Z SIEBIE PRZEDE WSZYSTKIM DEBILI... I SPADAJ Z FORUM

Gość oceniam nałogowo
0/10, to już było, kurwa 😴

Gość ldldldld
To po co się dałaś namówić na tą wizytę? Własnej woli nie masz czy jak? Spotkanie można zorganizować gdzie indziej, czyż nie?

No dobra, jesli nawet go uprzedze to co to da? Moze bedzie myslal, tak jak niektorzy tu, ze jestem brudasem, A NIE JESTEM!!!! ZROBILAM WSZYSTKO, ZEBY ZYC INACZEJ I ZYJE INACZEJ. Ale moich korzeni nei zmienie. Nic nie poradze na to, ze wywodze sie z syfu, z podworka na ktorym lezy kupa gnoju!!!!! :(

Gość wiesz co jakby Twoj facet
zmienil swoj stosunek do Ciebie po zobaczeniu miejsca gdzie dorastalas to nie bylby wart Twoich uczuc... Nie moge mowic za niego. Ale jakby moj partner mnie zawiozl w takie miejsce to w zadnym stopniu by to mna nie wzruszylo...

Gość ldldldld
A chłopak ma prawo się mocno zastanowić, czy chce takich dziadków dla swoich dzieci.

Gość bardzo Ci wspolczuję
jeśli jesteś inna niż Twoi rodzice opowiedz mu wcześniej o wszytskim...

Gość ldldldld
Ja rozumiem bieda, ale brud - nie. A on może sobie pomyśleć też, jaką ty będziesz matką i panią domu mają taki wzorzec.

Roman z formu nie rozumiem twoich komentarzy jesli nie masz ochoty mnie czytac sam spadaj stad...

Gość wiesz co jakby Twoj facet
Zwlaszcza, ze byl u Ciebie w wynajetym mieszkaniu, to wie chyba, ze brudem nie zarastasz ;) Wiec nie rozumiem Twoich obaw ;)

Gość srutu
no wlasnie skoro mysli o tobie powaznie i cie kocha to nie zmieni o tobie zdania nawet jakby twoja rodzina mieszkala w kartonach na wysypisku smieci

Gość ROMAN z FORUM
NIC NIE ZROBIŁAŚ, BY ŻYĆ INACZEJ, JESTEŚ CAŁY CZAS TYM WSZYSTKIM CO ZOSTAWIŁAŚ ZA SOBĄ, DLATEGO TERAZ TRZĘSIESZ SIĘ TU NA FORUM

Gość morandiiiiiii
Ania bardzo zdenerwowana no to mu to kurwa powiedz! że pochodzenia i rodziny się nie wybiera i choć bardzo kochasz rodziców to wstydzisz się tego, że nie dbają o porządek w domu... lepiej jak go chyba na to przygotujesz niż by miał sam zobaczyc na żywo, bez żadnego przygotowania. na szczęście ja takiego problemu nie mam, ale na Twoim miejscu powiedziałabym mu wcześniej. Przeciez to nie Twoja wina, ze masz takich a nie innych rodziców

Gość takieo
Powiedz mu jaka jest prawda,albo udaj chora i nie jedzcie do Twoich rodzicow (chociaz to wyjscie na krotki czas).

No wlasnie wim, ze moze myslec, ze bede matka i zona brudaska itp, ale to nie prawda. Po prostu tak bardzo mi wstyd, bo znam mnei z pracy, jako wyksztalcona, zadbana kobiete, dobra gospodynie a tu jedziemy w takie gowno. :( Powiem szczerze, ze nie bylam z nim szczera, ze moze nei opowiadalam niestworzonych rzeczy, typu, ze moi rodzice maja wille, ale opowiadalam takie normalne historie typu ze mielismy rodzinnego grilla, jak wszyscy ludzie dokola. Po prostu opowiadalam mu o swojej rodzinie jako o zupelnie normalnej. a teraz ywjdzie szydlo z worka :( AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość oj rozumiem cię
[zgłoś do usunięcia] srutu no wlasnie skoro mysli o tobie powaznie i cie kocha to nie zmieni o tobie zdania nawet jakby twoja rodzina mieszkala w kartonach na wysypisku smieci ładnie powiedziane ale niekoniecznie prawdziwe:) bo to będą teściowie i dziadkowie przyszłych dzieci-trzeba będzie ich odwiedzać i oni będą odwiedzać,trzeba będzie poznać ich z własną rodziną-będą uczestniczyć w JEGO życiu-on nie musi mieć ochoty na taką rodzinę