Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1patusia6

poczuj magie tych swiąt

Polecane posty

prawda czy tez mit? czy na prawdę istnieje ta magia która otacza ludzi w świąteczny czas, czy tez nie ?

zawsze uwielbialam święta, a w tym roku z przymusem wystawilam malutką choineczke, nawte nie chcialo mi sie duzej ubierac, ogolnie wcale nie czuję że już święta........ :((

od 3 lat jej nie czuje... moze dlatego, że już nie ma przy mnie moich kochanych osób... a może też dlatego, że ten czas tak szybko płynie...a może przez to, że jestem zajęta przez cały czas uczelnią.. sama nie wiem dlaczego...

Mnie to się wydaje, że teraz zapanowała jakaś \"moda na nielubienie świąt\" :P Sobie wszyscy wmawiają, że nie lubią, zamiasst troszkę się wyluzować, zdystansować i zacząć cieszyć się świetami ;)

magia świąt istnieje tylko dla ludzi szczęśliwych, którzy mogą się nią w pełni cieszyć:O święta są do dupy (przepraszam Boże):O

ja niestety mam depresje, nic mnie nie cieszy, więc nic dziwnego że święta też nie. mam 22 lata a życie mnie przerasta, żałosne

ja nigdy nie czułam tej magii, może to dlatego , ze nigdy świąt nie spędzałam z całą rodziną w komplecie...

3007 wiesz, to chyba przestaje być żałosne, bo depresja staje się raz bardziej powszechna i ogarnia coraz to młodszych:O

no to nie jest przykre, bo kiedyś miałam plany i marzenia.... a teraz zmuszam się , zmuszam się do tego żeby mi się chciało cokolwiek, i wcale nie przesadzam. teraz każdy dzień to męczarnia z samym sobą

Kurcze...współczuję Wam bardzo w takim razie! Ja uwielbiam Święta, czuję ich magię bardzo silnie! Uwielbiam to przedświąteczne krzątanie się całej rodziny, gotowanie, sprzątanie, ubieranie choinki, dekorowanie domu - to dla mnie neisamowita frajda! Nawet tłumy w sklepie mnie nie przerażają - tam dopieor czuje się święta ;) Ani nawet powtarzane do znudzenia \"Last Christmas\" :P I dla wyjaśnienia - nie jestem dzieckiem! Mam całe 27 lat, nie mam męża, chłopaka nawet, kiepską pracę a i tak jestem szczęśliwa - bo mam cudowną rodzinę, rodziców i przyjaciół! ;) Czego i Wam życzę - może wtedy poczujecie święta...

ja tez mam cudowna rodzine, piekny domek, studiuje, i nic mi do szczescia nie brakuje, a jednak go nie mam....