Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paoloa 1-2-3-4-5-6

Mam syna ze swoim ojczymem

Polecane posty

Gość Paoloa 1-2-3-4-5-6

Sytuacja jest bardzo skomplikowana,ponieważ moja mama dla tego faceta zostawiła mnie,rodzeństwo i mojego ojca,kilka lat temu wróciła,żeby naprawic kontakty ze mną i moim starszym rodzeństwem,później zakochałam się w swoim ojczymie,ja też mu nie byłam obojętna,potem sytuacja była jeszcze trudniejsza,zakochałam się i za szłam w ciąże.Ale Jacek(mąż mojej mamy)nie wiedział co robic. Zostawiłby ją,lecz po prosiłam go żeby tego nie robił,nie chciałam jej krzywdzic.Teraz on i ja żyjemy z tym i przed wszystkimi udajemy. Rodzinie powiedziałam że ojciec mojego dziecka,uciekł. Boje się,nie chce by moja mama o tym wiedziała,Jacek jest człowiekiem odpowiedzialnym.Pomaga mi finansowo,spotyka się z synem.Dziecko oczywiście nie wie,że Jacek jest jego ojcem. Swojemu synowi powiem to za pare lat,prosząc by zachował to w tajemnicy że jego ojcem jest mąż babci. Dla tego,że obawiam się reakcji swojej mamy.

Gość lektorklet
ale cie zaraz zjadą

Gość a po ile macie lat
ty i two jojczym

Gość prowokacja z dupy
wysil sie lepiej, bo coraz gorzej ci idzie

Gość a po ile macie lat
chyba 23

Mam obawy,obawiam się jak za reakuje na to moje otoczenie.Wiem że moja rodzina na pewno nie bedzie tym zachwycona,i by mieli pretensje,dla tego postaram się,żeby oni,nigdy się o tym nie do wiedzieli.

Gość nelkaska
normalka :classic_cool: kiedy ja zaszlam w ciaze, to balam sie, zeby moj syn nie szczekal, taka byla impreza :classic_cool:🖐️

Gość Paoloa
Prosze o jakąś mądrą rade.Boje się reakcji swojej rodziny.

Gość Studnia
:O nie wiem co powiedzieć :(

Gość jak ty dziwnie piszesz to pisz
zakochałam się i za szłam w ciąże - "zaszłam" piszemy razem lecz po prosiłam go - "poprosiłam" Dla tego,że obawiam - dlatego

dziewczyno wez nic nie rob nie komplikuj, juz i tak skomplikowalas na maksa...takie cos matce zrobic...feee