Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkkkllklklklklklk

zna ktos Amerykanów?

Polecane posty

Gość kjkkkllklklklklklk

jakimi są oni facetami? Jakie sa ich przewazne cechy charkateru? Oceniacie ich pozytywnie czy raczej negatywnie?? i błagam, oszczedzcie sobie komentarzy typu "jedza cały czas hot dogi i inne fast foody':D

Gość Gbur U.S
Amerykanie to zbior roznych ludzi, kazdy jest innym czlowiekiem. Nie wiem jak mozna opierac sie na stereotypach.

Gość polejka
znam paru, z jednym czesto dosyc gadam, calkiem fajny chlopak, kojarzy mi sie walsnie z takim typowym amerykanskim chlopcem z przedmiesc florydy, wesoly, zadziorny, dumny jak paw i wyszczekany ;) nie ma dla niego zadnego tabu, gada co mu slina na jezyk przyniesie i nie ma zadnego wstydu :D fajny dzieciak w sumie ;) w tym typie znam wiecej ale to sa chlopcy w wieku wlasnie 18-22 lat przewznie ze slonecznych stanow (nie wiem czy to ma jakis wplyw) ale znam tez paru typowych kretynow, ktorzy tylko tym sie interesuja i tak uwazaja, ze ameryka to jedyny znaczacy kraj i byc amerykancem to przywilej bogow :O tak wychodzi z gadki chocbys gadala znim o totalnych pierodlach. poracha :O a nie maja pojecia o niczym. klocac sie z nimi to jak klotnia z dzieckiem; wychodza z zalozenia; ze ja wiem lepiej bo tak i juz :O (wiem, ze to nie tylko cecha amerykancow ;) )

Gość vistaa
bardzo pewni siebie mimo iz za wiele soba nie reprezentuja, totalni ignoranci jesli chodzi o wiedze o swiecie ogolnym, wychowywani w przekonaniu, ze ameryka jest potega i wszystko u nich jest najlepsze wiec po kija poznawac inne kraje...

Gość kjkkkllklklklklklk
polejko, mozesz napisac cos wiecej o tym fajnych chłopaku...np napisac przykładowy kawałek waszej rozmowy prosze, bardzo mi zalezy:)

Gość polejka
nie pamietam dokladnie rozmowy, zawsze cos tam do mnie skrobnal, pytal sie co u mnie, czy juz wyjde za niego (wie ze mam meza ale powiedzial ze bedzie czekal lol dzieciak :D ) rozmawialismy o swoich zwierzetach, oboje mamy koty wiec pisal mi co jego tam wyczynia akurat. zwykla rozmowa jak z kadym, po rostu czulo sie taka ...beztroske, zadne pozowanie tam na jakiego madrzejszego niz jest, udawanie jakiegos maczo czy jaki to on nie jest bystry, tak pewny siebie, ze nawet grac kogos kim nie jest nie musial ;) nie bylo nigdy zadnego napiecia w rozmowie z nim, nawet jak sie klocilam o cos nie pamietam juz co to bylo, nie stawial ani na glowie by mi udowodnic ze sie myle ani tez wazeliniarsko nie uciekal z rozmowy - taki .... bardzo wyluzowany byl :)

Gość polejka
aha i byl na tyle taktowny ( co mnie zdziwilo ale to pewnie dlatego ze myslalam zawsze stereotypami) ze nie pouczal mnie ani nie wysmiewal jak zdarzylo mi sie popelnic blad w pisowni ;) :D

Gość wykrzyknienie
ja znam kilku, połowa to typowe amerykańskie buraki, wykłócają się o wszystko, wytykają błędy, wyśmiewają gramatykę i pisownię, nie chcą słuchać, że nie mają racji, mają koszmarne poczucie humoru, zerowe pojęcie o życiu i świecie, a wszystko sprowadzają do seksu. druga połowa, to naprawdę sympatyczni ludzie i w porównując ich do tych wyżej nigdy nie powiedziałabym, że są amerykanami. zależy na kogo się trafi.

Gość kajaka
Czyli jak Polacy - czesc (wieksza) to chamy i swinie , reszta dosc sympatyczna :)

moj maz jest Amerykaninem. znam duzo Amerykanow i nie da rady tak uogolnic. sa rozni, tak samo jak w kazdym kraju. niektorzy nie widza nic poza ich rejonem i malo wiedza. inni maja spora wiedze o innych kulturach bo maja je na codzien (tzn. ludzi z innych krajow) i sa zaciekawieni, pytaja, chca wiedziec jak jest gdzie indziej. wspolna rzecz raczej dla wiekszosci to to ze sa bardziej na luzie.

Gość kjkkkllklklklklklk
klusko, ale po czym sie objawia to ich wyluzowanie?? przepraszam,ze was tak zameczam, ale mam zrobic projekt o menatalnosi Amerykanów:)

Gość kjkkkllklklklklklk