Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od zawsze brzydki i samotny

Jestem za brzydki na miłość a kobiety sie mnie brzydzą i unikają mnie

Polecane posty

Gość Questtt
cartoon network Nie, nic z tych rzeczy jeśli o mnie chodzi, ale mi głupio heh :)

Gość do Questtt
nie marudz , moj mąz byl wlasnie na takim kierunku, jakos ani on, ani jego koledzy na samotnosc nie narzekali. Na jakies drobne wydatki mozesz sobie dorobic, przeciez obca dziewczyna nie bedzie cie naciagac na niewiadomo co, a jak jakąs blizej poznasz, to bedzie znala twoja sytuacje. Dla mnie student szastajacy forsa jest raczej podejrzany, bo na ogol jest to forsa tatusiowa.

A za spacer po parku tez się płaci? No daj spokoj... Tylko kasa i kasa wam w głowie ;/

Gość Questtt
Można dorobić, ale na dziennych i przy dojazdach do domu o 18-tej i pobudkach o 5:30 nie wiem kiedy miałbym to robić, szczególnie na kierunku gdzie troche trzeba się postarać by nie wylecieć :) Briee pokaż mi taką dziewczynę co jej spacer po parku wystarcza by być z chłopakiem. Pewnie ktoś powie , że materialistycznie patrze na świat, ale jak nie zarabiam nie mam kieszonkowego to chyba musiałbym być Coperfieldem...

Ja! Ja! Mnie wystarcza! Musi wystarczyć, bo jak chłopak musi opłacac mieszkanie to nie można od niego wyciągać kasę na byle bzdety. Poza tym, mile spędzony wieczór w domu jest dla mnie zdecydowanie bardziej przyjemniejszy niż pląsanie po klubach.

Gość Questtt
Taki przystojny?Kto tak powiedział... nie wyglądam źle, jestem wysportowany i tyle :) a jak miałem 15-17 to nie miałem specjalnych amorów w głowie. Powodzenie w tym okresie nawet miałem, a kasa zawsze była barykadą

Gość Questtt
Briee heh rozumiem. Chyba jesteś wyjątkowa pod tym względem :) Przyznasz mi jednak rację, że gdzieś należy zrobić ten pierwszy krok, bo taka "partyzantka" na dworcu, czy w autobusie to się ociera o żenue

Gość Questtt
cartoon network jak mogłem pomacać cycuszka? Jak miałem 15-17 lat i zresztą do dzisiaj widze , że dziewczyny zwracają na mnie uwagę, ale jak miałem 15-19 to też chodziłem do klasy 100% facetów so You know..

Nie sztuka jest znaleźć chętną dziewczynę. Sztuka znaleźć taką, która da tobie i tylko tobie, a nie tobie, twoim kumplom, kumplom ich kumpli itd...

Im dalej tym gorzej bo nie masz doświadczenia Ja już postawilem na sobie krzyżyk ale jak Ty chcesz to musisz sprawdzić jakie są reakcje na Ciebie Może rozkochasz w sobie dziewczynę która będzie płacić za siebie i Ciebie

Gość Questtt
Briee o ludzie, nie no nie będę popadał w paranoje :) Jakbym założył takie kryteria jak ( wystarczające przechadzki po parku i odwiedziny w domciu i dziewczyna która da tylko mi) to prawdopodobieństwo znalezienia jakiejkolwiek niewiasty jest na tyle mało, że lepiej skapitulować i przestawić się na tryb starego kawalera

Jesteście naprawde biedni skoro uważacie, że dziewczynom zalezy tylko na tym by gdzies zawsze wyjść :/ I nie każda dziewczyna daje dupy na prawo i lewo... To byłoby bardzo męczące a ja sama unikam ekstremalnych sportów :P

Gość Questtt
cartoon network ty jeszcze mi o doświadczeniu wspominaj :). Trochę się tego obawiam, że za 3,4 lata może być tylko gorzej a teraz zapaliło mi się już światełko by coś zacząć robić, ale jak tak można łoo ludzie ;)

tylko teraz wszystko fajnie tak piszecie :O ale jak by ten 23,24,25 letni student nie miał na postawienie wam kawy, wejścia do klubu, piwa czy zaproszenia na pizzę/do kina/etc to zaraz byście go olały bo sknera i materialista... nie potrafi poderwać kobiety. nie ma gestu więc zły materiał na faceta i źle wrózy na przyszłość bo nie będzie się wami opiekować :O 🖐️

Z takim nastawieniem to rzeczywiście bym Cie od razu spławiła...

Gość Questtt
Briee ja głęboko wierzę, że takie istnieją, ale nie będę tak wybrzydzał. Można rzec, że pierwsza szybsza zdobędzie do mnie prawo :)

Łoj... To to ma małe szanse powodzenia, ale nie będę nikomu ustawiać życia bo daleka od tego jestem. W końcu, mam dopiero 18 lat, co ja mogę wiedzieć o zyciu? I tak mnie nikt nie słucha :P Powodzenia panowie! Login out

Gość Questtt
a ja wygrałem życie niestety w zdecydowanej większości przypadków tak właśnie jest. Ja sam uważam, że oprócz miłości do dziewczyny trzeba jej coś choć niewielkiego zagwarantować, wyjście na zabawę, do kina itd. Wiem jak moi znajomi, każdy który ma dziewczynę mówi, że to droga impreza.

\" trzeba jej coś choć niewielkiego zagwarantować, wyjście na zabawę, do kina itd. \" a co ona gwarantuje w ramach XXI wiecznego równouprawnienia? jak tu kiedyś prowokatorki pisały luksusy? :O :classic_cool:

Gość Questtt
cartoon network co rozumiesz pod terminem "poużywać"? Na seksie nie bardzo mi zależy, ale bardziej na bliskiej osobie z którą dobrze bym się czuł, a sex to wedle upodobań pani. Ja szukam długoterminowego związku opartego na uczuciu