Lady Love 3 Napisano Grudzień 22, 2008 czy to naprawde jest skuteczne? znacie jakies pary ktore w ten sposob zaszły w ciaze? wierzycie w to ze w płynie preejakulacie sa zawarte plemniki zdolne do zapłodnienia? Piszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksamitka90 0 Napisano Grudzień 22, 2008 glupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Grudzień 22, 2008 u mnie sie zawsze sprawdzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 22, 2008 głupota dla tych ktorzy boja sie wpadki, ale jezeli sa takie pary ktore mimo iz nie sa do konca na dziecko zdecydowani to nie boja sie wpadki, bo dziecko i tak było by przez nich zaakceptowane i pokochane to chyba nie jest takie głupie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość traaallllallllka Napisano Grudzień 22, 2008 Jestem z moim facetem już prawie 10 lat i prawie cały czas praktykujemy tę metodę tzn, mamy dwójkę dzieci 7 i 2 latka ale ciąże były planowane. Stosunek przerywany nigdy nas nie zawiódł, w tym m-cu czekam na okres jak na zmiłowanie, bo sobie wymyśliłam żeby skorzystać z prezerwatywy(która jak na złość pękła), także uważam że metoda taka jak stosunek przerywany jest jak najbardziej godna polecenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 22, 2008 a kochalas sie z chłopakiem w dni płodne stosujac ta metode? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość traaallllallllka Napisano Grudzień 22, 2008 oczywiście. Po pierwszym dziecku ciągle sięresowałam że jestem w ciąży, bo niby ten płyn przed wytryskiem wypływa i w ogóle, ale teraz nigdy się nie stresowałam i zawsze bylo git aż do teraz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 22, 2008 no tak płyn.. wydaje mi sie ze trzba miec na prawde pecha no albo wielkie szczescie zeby zajsc w ten sposob w ciaze Cały czas chodzi mi po głowie to co mi moj facet po stosunku powiedzial przerywanym oczywiscie powiedzial nie zdziw sie jak bedziesz w ciazy, bo czulem moze 2 moze z 3 razy jak cos sie ze mnie wydobywa.. nie wiem do konca o co mu chodzilo, bo sam nie mogl tego sprecyzowac. Wedug mnie nawet gdyby to przeciez preejakulatu nie da sie wyczuc, w takim razie co on odczuwal? bede musiala z nim na ten temat jeszcze porozmawiac bo nie daje mi to spokoju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość traaallllallllka Napisano Grudzień 22, 2008 Ale mój mąż też mi mówił że zawsze wcześniej coś mu wypływało, jakiś płyn, a jednak nigdy wpadki nie mieliśmy nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 22, 2008 nie bede sie schizowac bo to nie ma sensu :) nie powiem chcialabym zajsc w ciaze :) ale szanse stosunkowo sa małe wiec nawet o tym zbytnio myslec nie bede :) za jakies 12 dni wszystko sie wyjasni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach