Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftrgr

kupilam nowy telefon a jednak uzywany w plus gsm

Polecane posty

Gość ftrgr

tzn bateria byla juz naladowana do tego mam w nim nieswoje kontakty. wymienia mi na nowy NIEUZYWANY jesli jutro do nich pojde z takim zadaniem? telefon kupilam dzisiaj,odebralam go jako ost klientka o 18,i dopeiro w domu jak pogadalmz facetem to pwoiedzial mi ze telefon byl juz uzywany,te kontakty tez dopeiro zauwazylam w domu.

Gość ja uciekam w gory
moze byly tam kontakty, bo ktos w salonie po prostu wsadzil inna karte i sprawdzal czy jest mozliwosc uzywania wszystkich funkcji? i zapomnial skasowac. czesto w salonach tez robia tak, jesli chca cos zademonstrowac klientowi - np jak kopiuje sie spis telefonow z karty na pamiec telefonu. niekoniecznie musial byc uzywany... aczkowleik znane mi sa praktyki, zeby ktos, kto pracuje w salonie testowal telefon ;)

Ktoś mógł się nim po prostu bawić (np. jakiś klient włożył do niego swoją SIM i skopiował nieopatrznie kontakty. Baterie często się ładuje (Klienci chcą obejrzeć telefon przed zakupem, zobaczyć jakie ma menu itp.) Chyba dramatyzujesz

Gość ftrgr
sorry ale bylam tyle razy w salonie i NIGDY nie widzialam zeby klient wkladal swoja karte do telefonu! poza tym, skoro tel jest nowy to nowy,wlozenie karty i bawienie sie nim to juz jest uzywanie. skoro bateria byla naladowana i byly tam jakies kontakty to jaka mam pewnosc ze tel ejst nowy? moze tylko dla pokazowki sie nim bawil a moze go ktos uzywal?

Gość mrówka w kwadracie
ej uwazaj, ja tak w plusie miałam, dali ci telefon, co był w naprawie na gwarancji i ktoś go oddał. Weź idź go wymień.

Gość ftrgr
no dobra, wlasnie sprawdzalam wszystko i okazalo sie ze te kontakty mam na karcie sim chociaz nie sa to moje kontakty- jakim to cudem sie stalo tego nie wiem. rozmwaialam ze znajomym co pracuje w plusie i mowi ze wszystkie telefony sa podladowane gdy do nich przychodza... i ze na bank mi go nie wymienia- innych sladow uzytkowania nie maja,wszystkie folie itp sa...

Gość mrówka w kwadracie
tak? Masz najważniejszy ślad - skopiowanie czyichś numerów. UFO je skopiowało czy co??

Gość ftrgr
ale te kontakty sa na mojej karcie sim- karte mam od wielu lat bo przeszlam z simplusa...